spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

easyJet 'En Gözde Düşük Tarifeli Havayolu' seçildi

Seçtiklerimiz

Business Traveller Dergisi bu hafta 2009 yılının en düşük tarifeli havayolu şirketinin easyJet olduğunu açıkladı. 20 yıldır devam eden ve okuyucu oylamaları ile belirlenen ödül programında easyJet, ard arda 9. kez Air Berlin, Flybe ve bmi Baby gibi şirketleri geride bırakarak ödülün sahibi oldu.

Ayrıca, Sunday Times Travel seyahat dergisi okuyucuları da “En Gözde Düşük Tarifeli Havayolu” alanında yine easyJet'i ödüle layık gördü.

easyJet İngiltere Bölge Genel Müdürü Paul Simmons konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada:

“easyJet olarak Business Traveller dergisinden “En Düşük Tarifeli Havayolu” ve Sunday Times Travel dergisinden ” En Gözde Düşük Tarifeli Havayolu” ödüllerini almış olmaktan dolayı son derece gurur duyuyoruz. Bu ödüllerin özellikle okuyucu oylarına göre belirlenmesi bizi ayrıca memnun ediyor. Business Traveller dergisi ödüllerinin İngiltere iş dünyasında “Oscar” olarak kabul edilmesi easyJet markasının gücünün de önemli bir göstergesidir. Almış olduğumuz ödüllere layık olarak yolcularımıza her zaman olduğu gibi güvenilir, konforlu ve ekonomik uçuş alternatifleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika