spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

DenizBank’ın Miles & More Atağı

Seçtiklerimiz

DenizBank Miles & More kredi kartı sahipleri, yurtdışı uçuşlarda yararlandıkları fırsatların yanı sıra artık tüm THY uçuşlarında da mil kazanabilecekler.

 

Böylece Miles & More hesaplarında biriken milleri THY uçuşlarında bedava uçak bileti olarak kullanma olanağına sahip olabiliyorlar.

 

Müşterilerine sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöründe farklılaşan DenizBank’ın Miles & More kredi kartı kazandırmaya devam ediyor.

Kartları ile yaptıkları her 1 YTL’lik alışverişte 1 mil kazanan; 15.000 mil karşılığında flysmart programı ile Avrupa’ya bedava gidiş-dönüş uçak bileti şansı yakalayan ve yine kartla gerçekleştirdikleri ilk alışverişte 3.000 mil hoş geldiniz hediyesine sahip olan DenizBank Miles & More kredi kartı müşterileri artık THY ile yaptıkları uçuşlarda da mil kazanabilecekler.

Ayrıca, DenizBank’ın bu programdaki iş ortağı Lufthansa’nın Star Alliance ittifakına üye şirket olması nedeniyle Miles & More kredi kart sahipleri, Star Alliance üyesi olan 21 havayoluyla yapacakları seyahatlerde bedava uçuş keyfini yaşayabilecekler. Bu kapsamda, DenizBank Miles & More kredi kartı kullanıcıları kazandıkları milleri Star Alliance üyesi olan Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana, Austrian, BMI, Egypt, LOT, Lufthansa, SAS, Shanghai, Singapur, South African, Spanair, Swiss, TAP Portugal, Thai, Türk Hava Yolları, United, US Airways uçuşlarında değerlendirebilecekleri gibi, bu havayolu şirketleri ile yapacakları seyahatlerden de mil kazanabilirler.

Atatürk Havalimanı’nda Valet Parking hizmetinden %50 indirimli yararlanma olanağı sağlayan, Miles & More üyesi anlaşmalı otel zincirleri ve oto kiralama firmalarında mil kazandıran bu ayrıcalıklı kredi kartına sahip olmak için 3280’e MMKART yazıp SMS göndererek başvuru yapılabiliyor. Ayrıca, Miles & More kredi kartı sahipleri 444 0 800 DenizBank İletişim Merkezi’ni arayıp talimat verdikleri takdirde 31 Aralık 2008 tarihine kadar her türlü alışverişte 3 taksit avantajından yararlanabilecekler.

Standart bir kredi kartının da tüm özelliklerine sahip olan Miles & More ile kredi kartı kabul eden tüm noktalarda alışveriş yapılabiliyor, aynı zamanda yurtiçindeki anlaşmalı bankalar ve Visa kabul eden tüm yurtdışı bankalardan nakit avans çekilebiliyor. DenizBank Miles & More kredi kartı ile www.sanalmagaza.com ve www.teknosa.com adreslerinde biriken millerle alışveriş yapmak

mümkün.

 

Miles & More kartına sahip olmak için internet üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz.

www.denizbank.com

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika