spot_imgspot_img
10.2 C
İstanbul
Perşembe, 26 Mart 2026

Cyprus Airlines için 5 kişilik komite oluşturuldu

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

 Simerini gazetesi, tasfiye memurlarının “Grant Thorton” adlı şirketten geleceklerini kaydederken, kontrol komitesinin de tasfiye sürecini denetleyeceğini yazdı.

Öte yandan Alithia gazetesi de, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, Rum Başsavcı Kostas Kliridis’e mektup göndererek, “Kıbrıs Havayolları” şirketinin satılması sürecinde, Ryanair ile yürütülen müzakereler çerçevesinde sahte avukat isimleri kullanılması skandalıyla ilgili en küçük müsamaha gösterilmemesini istediğini yazdı.

“Kıbrıs Havayolları” şirketinin satılması sürecinde, Anastasiadis’in eski avukatlık bürosundan iki avukat, isimlerini değiştirerek Ryanair şirketini temsil etmiş ve bu durum, Sayıştaylık raporunda ifşa edilmişti.

Haberde, Anastasiadis’in Kliridis’ten, olaya karışanlar için ilgili yasanın uygulanmasını istediği belirtildi.

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika