spot_img
spot_imgspot_img
12.7 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Corendon Antalya uçuşları için uzatma kararı aldı

Seçtiklerimiz

Türk charter havayolu firması Corendon Airlines, Polonya’nın başkenti Varşova ve Katowice’den gerçekleştirdiği Antalya uçuşlarını kış sezonunda da gerçekleştirecek.

Corendon Airlines, 6 Kasım 2021 – 30 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında da Polonya’nın başkenti Varşova ve Katowice kentinden Antalya’ya haftalık uçuşlar gerçekleştireceğini duyurdu.

Havayolu firması tarafından yapılan açıklamada; “Corendon Airlines’ın 2021 yaz sezonunu pandemi ve birçok kısıtlamaya rağmen başarılı bir şekilde tamamladığı; Varşova ve Katowice’den Antalya’ya düzenlenen uçuşların yoğun talep gördüğü” belirtildi.

Bu doğrultuda Corendon Airlines, kış dönemin de Polonya’nın bu iki kentinden Antalya’ya düzenlediği uçuşlara devam etme kararı aldı.

Polonya gazetesi Rzeczpospolita’nın haberine göre Corendon Airlines Satış Temsilcisi Alpaslan Ünsal, “Sonbahar – Kış dönemindeki uçuşlar için sadece tatilcilerin değil, aynı zamanda futbol, spor takımlarının, golf severlerin ve diğer farklı grupların taleplerini göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldıklarını” ifade etti.

Uçuşlar, 6 Kasım – 30 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında Cumartesi günleri gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika