spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Corendon Airlines 2024 İçin İngiltere Uçuş Programını Açıkladı

Seçtiklerimiz

Corendon Airlines, 2024 yaz sezonunda İngiltere uçuşları için 300 bin üzerinde koltuk kapasitesini satışa sundu. Corendon Airlines 2024 İçin

Corendon Airlines, İngiltere’den gerçekleştirdiği Antalya uçuşlarına ek olarak 2024 yaz uçuş programı kapsamında Dalaman’a da uçacak. Corendon Airlines, İngiltere uçuşları için toplamda 300 bin koltuk kapasitesi sunacak.

2024 yaz sezonunda Corendon Airlines, Gatwick, Manchester, Birmingham, Newcastle, Bristol ve Glasgow havalimanlarından Türkiye’nin iki önemli destinasyonuna haftada 27 uçuş gerçekleştirecek.

Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan; “Antalya uçuşlarımızın ardından, bu sefer de Dalaman uçuşlarımızı başlatıyoruz. Dalaman son yıllarda İngiltere pazarında son derece popüler olduğunu kanıtladı ve 2024 yılında bu destinasyona yönelik iyi bir talep bekliyoruz.

2024 yazı için İngiltere’den Antalya ve Dalaman’a 300 binin üzerinde koltuk kapasitesini satışa sunacağız” açıklamasında bulundu.

Mine Aslan “Birleşik Krallık’taki üçüncü faaliyet yılımız. Her zaman, işimizi ve operasyonlarımızı geliştirmenin fırsatlarını arıyoruz; bu nedenle 2024 ve sonrasında da talep potansiyelinin olduğu diğer destinasyonlara da açılmayı hedefliyoruz” ifadelerini paylaştı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika