spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Coredon ‘şampiyonlar ligi’nde

Seçtiklerimiz

Merkezi Hollanda’da bulunan Türk sermayeli Corendon Şirketler Grubu ortaklarından Atilay Uslu, 400 milyon doları aşan cirolarıyla Hollanda’daki bir numaralı Türk turizm grubu olduklarını söyledi.

       

Uslu, şirketin Amsterdam’daki merkezinde Türkiye’den gelen gazeteciler için düzenlediği basın toplantısında, 1997 yılında kurdukları Corendon Şirketler Grubu’nun, hava yolları, tur operatörlüğü ve otelcilik hizmeti verdiğini vurguladı.

       

Corendon Hava Yolu Şirketi’nin 7 uçağı bulunduğunu ifade eden Uslu, 2011 yılında 3 uçağı daha filolarına katmayı planladıklarını dile getirdi. Uslu, ‘Bugün 400 milyon doları aşan cirosuyla Hollanda’daki bir numaralı Türk turizm grubuyuz. Adeta şampiyonlar liginde  yarışıyoruz’ diye konuştu.
         

       

Birçok alanda sponsorluk çalışmalarının olduğunu da aktaran Uslu, dönemsel olarak, Antalyaspor, Feyenoord Rotterdam, Ado Den Haag futbol takımlarının taşıma işlerini yürüttüklerini belirtti.Uslu, geçen yıl 5 bin golfçüyü Türkiye’ye taşıdıklarının da altını çizdi.  

       

Her 4 turistten 1′ini taşıyor Hollanda ve Belçika’dan en fazla yolcu taşıyan firma olduklarını dile getiren Uslu, gelen 4 turistten birinin Corendon’u tercih ettiğini kaydetti. Uslu ayrıca turistleri Ege ve Akdeniz’de 300′ü aşkın otele yönlendirdiklerini de söyledi.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika