spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Continental Airlines, Laurence E. Simmons'u Yönetim Kurulu'na aldı

Seçtiklerimiz

 Haber Merkezi @ Air News Times

 

Continental Airlines, SCF Partners’ın başkanı Laurance E. ‘L.E.’ Simmons’ın, havayolunun yönetim kuruluna seçildiğini duyurdu.


Simmons,SCF Partners’ı 1989’da kurdu ve yaklaşık yirmi yıldır başarılı enerji servisi ve donanım şirketi kurmak için 1 milyar $’dan fazla bir yatırımı idare ediyor. Daha önce Simmons & Company International’ın ortağıydı. Continental’ın CEO'su Lerry Kellner ‘L.E. bizim kurulumuzda olduğu için çok şanslıyız.’ dedi. ‘Onun finans konusundaki uzmanlığı ve enerji piyasalarındaki bilgisi şirketimiz için mükemmel bir şans olacak.’


İdari şef seçim başkanı Jeff Smisek ‘L.E.’nin Continental yönetim kuruluna gelişini karşılamak için Larry’e ve diğer kurul üyelerine katılmaktan memnunum’ dedi. ‘Toplantılarımıza getireceği bakış açısını merakla bekliyoruz.’


Simmons, Harvard Üniversitesi’nde işletme mastırı yaptı ve Londra Ekonomi Okulu’na ve Utah Üniversitesi’ne devam etti. Şu anda Zions Bancorporation kurulunda çalışıyor ve daha önce ExpressJet Holdings’in kurulunda çalışmıştı.


Ek olarak, Simmons, müdür olduğu Texas Çocuk Hastanesi’ne ilaveten, Houstan alanında bir çok şehre ait kurulda ve Amerika’nın İzci Çocukları’na ait Sam Houston Konsey’inde çalışıyor. Rice Üniversitesi’nin vekili, Houston Endowment’ta müdür olarak çalışıyor ve Methodist Hastanesi Araştırma Enstitüsi’nin ve Kinkaid Okulu’nun kurulunda bulunmakta. Simmons ayrıca, Harvard İşletme Fakültesi’nin Ziyaret Komitesi’nin bir üyesi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika