spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Çeşme Sheraton’dan Roma tatili hediye

Seçtiklerimiz

400 odası olan ve yedi yıl önce açılan otel, Starwood Grubu içinde de ilk defa bu boyutta bir kampanyaya imza atıyor. Otelin yeni promosyonundan, 1 Haziran-23 Eylül tarihleri arasında otelde erken rezervasyon kampanyası dışında konaklayacak olanlar yararlanabilecek.

Tatil 1 Kasım’dan itibaren

Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, İtalyan Havayolu Alitalia ve Sheraton Roma ile yaptıkları sinerjik anlaşma sonrasında yüksek sezonda otellerinde konaklayanlara 1 Kasım-3 Mayıs tarihlerinde geçerli olmak üzere tatil kampanyası düzenlediklerini açıkladı.

Sheraton Çeşme’de 5 gece konaklayanlar bu hizmetten yararlanabilecek. Otelin haziran ayı oda fiyatı 285 YTL, temmuz 335 YTL, eylül fiyatı ise 235 YTL olarak belirlendi.

Dilek, geçen yılki fiyatlarının 275 YTL olduğunu ve çok fazla bir fiyat artışı yapmadıklarını belirterek, yüksek sezonda da yüzde 90 oranında dolu olduklarını, bu promosyonu müşterilerine katkı sağlamak amacıyla yaptıklarını ifade etti. Otellerinde kalacak 6 bin kişinin çıkacağı Roma tatilinin 5 milyon Euro bedelinde maliyeti olacağını kaydeden Dilek, kişi başına maliyetin 800 Euro olacağını aktardı. İskender Dilek, müşterilerinin yüzde 90’ının yerli olduğunu ve yılda altı kere konaklayanların bulunduğunu dile getirerek, bu promosyonla onlara değer verdiklerini göstermek istediklerini kaydetti.

3.5 ayda 75 bin konaklama

Erken rezervasyonda yakaladıkları oranın yüzde 20 olduğunu ama Türk müşterilerin çok fazla erken rezervasyon yaptırmadığını ifade eden İskender Dilek, sezonsal doluluklarının yüzde 90 olduğunu ve her ay 12 bin geceleme yaptıklarını dile getirdi. Dilek, bu yaz sezonunda üç buçuk ayda 75 bin kişi konaklatacaklarını bunların da 12 bininin bu kampanyadan yararlanabileceğini kaydetti.

Çeşme’de yeni otel yatırımları yapılıyor

ÇEŞME’nin yurtdışında çok tanınmadığını ve çok fazla otel olmadığı için de pazarlanamadığını vurgulayan Dilek, kendilerinin bölgede örnek olduğunu Taksim Otelcilik’in yeni bir otel inşa ettiğini de aktardı. Dilek, “Biz rakip istiyoruz. İki üç tane zincir otel Çeşme’ye gelmeyi planlıyor. Rekabet her zaman güzel” dedi.


 Kaynak: HÜRRİYET   

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika