spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

CEB Güney Kore, Yaz Biletlerini Satışa Sundu

Seçtiklerimiz

1 Nisan’dan 30 Haziran’a kadar olan seyahatler için, yolcular Manila ya da Cebu’dan, Güney kore’nin ikinci büyük şehri olan Busan ya da Seoul’a kapı olan Incheon’a  %50 indirimle bilet satın alabilirler.Güney Kore, Kore’yi Ziyaret Etme Yılı 2010-2012 kapmanyasını, ülkenin turizm yerlerini yabancı yolculara ulaşılabilir hale getirmek için tanıtıyor. Bu, Expo 2012’yi Yeosu şehrinde (12 Mayıs – 12 Ağustos arası) tek gecelik otel promosyonları, ücretsiz havaalanı servisleri ve indirimli tren biletleriyle gerçekleştirmeyi de kapsıyor.

  

Bu arada, Japonya’nın ünlü kiraz çiçeklerini görmek isteyen yolcular ise, Kyoto’ya trenle ulaşabilecekleri Osaka’ya %50 indirimli bilet alabilirler. Bu, 1 Nisan – 30 Haziran 2012 tarihleri arasındaki seyahatler için geçerli olacak. En iyi kiraz çiçekleri sezonu ise Nisan sonuna kadar devam ediyor.

    

Yolcular, Kyoto’daki en eski park olan, şehirdekilerin boş vakit aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri ve kiraz çiçeği ağaçlarının muhteşem görüntülerini görebilecekleri Maruyama Park’ını ziyaret edebilirler.

    

CEB ayrıca, 1 Mart ve 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında Güneydoğu Asya ve Kuze Asya güzergahlarına indirimli biletlere sahip. Havayolu, Manila-Xiamen ve Kalibo-Hong Kong uçuşlarına 23 Mart 2012’den itibaren başlayacak.

    

Yolcular ayrıca Manila’dan Ho Chi Minh ya da Macau’ya P1,088 koltukları ve Manila’dan Bangkok ya da Kuala Lumpur’a P1, 488 biletleri satın alabilir.

    

P288 biletleri, Manila’dan Cauayan, Naga, Roxas veya San Jose’ye; Cebu’dan Cagayan de Oro, Dumaguete, Kalibo, Legazpi, Ozamiz, Pagadian veya Surigao’ya ve Cagayan’dan de Oro to Iloilo’ya mevcut bulunuyor.

    

Manila’dan; Bacolod, Legazpi, Tacloban, Tuguegarao veya Virac’a; ya da Cebu’dan Butuan, Clark, Dipolog veya General Santos’a seyahat edenler ise P488 bileti satın alabilir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika