spot_img
spot_imgspot_img
25.1 C
İstanbul
Salı, 1 Temmuz 2025

Bursa’dan Frankfurt Uçak Seferleri Başlıyor

Seçtiklerimiz

Yenişehir Kaymakamlığı binasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Şahabettin Harput, Yenişehir Havaalanı`nın verimli hale getirilmesi için çalışmalarının devam ettiklerini kaydetti. Harput, Almanya ile ilişkilerin her alanda geliştiğini dile getirdi. Harput, Yenişehir Havaalanı`na ilginin daha da artması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Hessen heyetinin ziyaretinde sanayi, ticaret ve turizm konusunda fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade eden Harput, Bursa`ya gelecek olan Hessen Eyaleti Başbakan Yardımcısı Jörg-Uwe Hahn`ın Lufthansa`nın yönetim kurulu üyesi olduğunu söyledi.

Harput, "Görüşülecek konulardan biri Yenişehir için büyük önem taşıyor. Lufthansa şu anda Yenişehir`den Mühin`e uçak kaldırıyor. Yenişehir`den Frankfurt`a da yolcu seferlerinin başlatılmasıyla alakalı hazırlık yapılıyor. Bursa`dan direk Franfurt`a yolcu taşınması konusunda yerinde incelemeler de yapılacak. Yenişehir Havaalanı`ndan yeni bir seferin daha başlamasını istiyoruz" dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika