spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Boeing’den Bilişim Sınıfı

Seçtiklerimiz

Bileşim Sınıfının kurulduğu Araplı Beldesi Hacı İbrahim Şimşek İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene Yozgat Valisi Necati Şentürk, Kaymakam Levent Kılıç, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ ve Osman Coşkun, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, The Boeing Company Türkiye Temsilcisi Greg Pepin katıldı.

 

Araplı Beldesi Hacı İbrahim Şimşek İlköğretim Okulu’na tam donanımlı Bileşim Teknolojileri Sınıfı kurulması için maddi destek sağlayan The Boeing Company’in 2000 yılından bu yana sürdürdüğü "sosyal sorumluluk" projeleri kapsamında, öğrencilerin eğitimlerini geliştirmelerine katkıda bulunduğu belirtildi.

 

Kaymakam Levent Kılıç törende yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimin ezelden beri önemli olduğunu belirterek, günümüzde bilgiye erişmenin daha kolay ve hızlı olduğunu vurguladı, hizmetin gelmesinde emeği gecen firma yetkililerine ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

 

Savunma ve Havacılık Dergisi sahibi Hakkı Arıs ve okulda görev yapan öğretmen Ercan Mutlu, Turgut Aktepe ile Okul Müdürü Yasin Yılmaz’ın girişimleri sonucunda kurulan "21+1 tam donanımlı bilişim teknolojileri sınıfı" için 38 bin dolar harcandığı kaydedildi.

 

Konuşmaların ardından sınıfın açılışı yapılıp, gezildi.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika