spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Bayram öncesinde uçak bileti fiyatları uçuşa geçti

Seçtiklerimiz

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde uçak bileti fiyatları uçuşa geçti. Online uçak bileti şirketi enkolaybilet.com yetkilileri vatandaşları “Bilet almayı son dakikaya bırakmayın” diyerek uyardı. Şirketin Genel Müdürü Güngör Kabak, “Bayrama 10 gün kala uçak bilet fiyatları yükselecek. Fiyatlarda 250 -400 lira arasında bir fark oluşacak.

Biletini erken almayan dört kişilik bir aile bayram için ortalama 1.000-1.200 lira gibi astronomik bir fark ödeyecek” dedi. Havayolu şirketlerinin bayrama bir hafta kala promosyon bilet satışlarını kapatmaya başladıklarını aktaran Kabak, “Vatandaşlarımız bundan ötürü promosyon bilet için acele etmeli. Biletini almayı son günlere bırakanlar ise bir aylık asgari ücret kadar meblağı gözden çıkarmak zorunda” şeklinde konuştu.

 

Güngör Kabak, Ramazan Bayramı için ucuz uçak bileti almanın yollarını şöyle anlattı: “Bayrama kısa bir süre kala bilet almak zorunda kalırsanız maliyetleri düşürmek için çok tercih edilmeyen sabah çok erken veya gece çok geç saatlerdeki uçuşları tercih edin.

Bu uçuşları mutlaka araştırın. enkolaybilet.com gibi güvenilir sitelerde bütün uçak seferlerini görüp fiyat karşılaştırması yapmayı ihmal etmeyin.” 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika