spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Bayram için biletinizi aldınız mı?

Seçtiklerimiz

Yetkililer, 16 Kasım Salı günü başlayacak ve 19 Kasım Cuma günü sona erecek Kurban Bayramı’nı memleketlerinde ya da şehir dışında geçirmek isteyenlerin şimdiden otobüs veya uçak biletlerini almaları konusunda uyardı.

       

Salı günü başlayıp Cuma günü sona erecek Kurban Bayramı tatilini pazartesi gününü de ekleyerek 9 güne çıkarmayı düşünen ve tatilini memleketlerinde ya da şehir dışında geçirmek isteyenler bayrama 1 ay olmasına rağmen otobüs biletlerini almaya başladı. Kurban Bayramı’nın 9 güne çıkabilme durumunun tatilini şehir dışında geçirmek isteyenleri cezbettiğini belirten yetkililer, özellikle öğrencilerin bayrama daha 1 ay varken şimdiden biletlerini ayırtmaya başladığını dile getirdi. Bayramın yaklaşmasıyla
        özellikle şehirlerarası otobüslere ilginin artacağını ifade eden yetkililer, Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin gidiş ve geliş biletlerini şimdiden ayırtmaları ya da almaları konusunda uyarıyor.

       

Bayram tatiline 10-15 gün kala neredeyse bütün biletlerin tükendiğini ifade eden yetkililer, özellikle Konya ve ilçelerinde okuyan 85 bini aşkın öğrencinin bu 9 günü evlerinde geçirmek istediğini ve bu nedenle bilet bulmanın zorlaştığını dile getirdi. Bayramın ilk 2 günü bilet bulmanın neredeyse imkansız hale geldiğini belirten yetkililer, talebin fazla olması nedeniyle çoğu firmanın vatandaşın mağdur olmaması için ek seferler koyduğunu ifade etti.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika