spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Atlasjet’ten jetmil sürprizi

Seçtiklerimiz

Atlasjet Havayolları, Jetmil Kart sahiplerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Jetmil avantaj kapılarını Kurumsal Jetmil programından ardından şimdi de çocuklar ve aileler için açıyor. Jetmil Junior Club ve Jetmil Family Kartı hizmete sunuyor.
Atlasjet ile seyahat eden çocuklar ve aileler şimdi daha şanslı…….Atlasjet ayrıcalığıyla rahat ve güvenli uçuşlar yaparken, puanlar birikiyor. Bu sayede hem çocuklar hem de aileler karlı çıkıyor.

Jetmil Junior Kart ile seyahat eden çocuklar Türkiye’de uçtukları her uçuştan mil kazanacaklar.Jetmil Junior Kart sayesinde ailelerin çocukları için toplayamadığı miller, özel Junior Club Kart’ta toplanacak. Junior Club Kart ile hem çocuğunuz kazansın hemde siz kazanın.

Ayrıca Atlasjet ile seyahat eden aileler içinde Jetmil Family Kartı sunuyor.Bu kart ile Jetmil üyeleri , aile bireylerinin de Jetmil’lerini kullanabilecek.
Kısacası artık aile içinde ” Senin Jetmil’in , Benim Jetmil’im yok” artık birinizin Jetmil’i hepinizin Jetmil’i”

Aile bireylerinizin önceden sahip olduğu Jetmil’in Classic, Elite ve Junior Kart gibi kişiye özel kartlarında toplanan Jetmil’ler , ailenizin soyadına düzenlenen Jetmil Family Kart’ta birikecek, bu sayede çok daha kısa sürede ödül bilet kazanabilecek.

“Jetmil Family Kart sahibi olun, ailece ayrıcalıklı uçmanın ve hep birlikte kazanmanın keyfine varın”

 

Turizmdebusabah

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika