spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

ASELSAN, son projelerini görücüye çıkarıyor

Seçtiklerimiz

DSEI 12-15 Eylül tarihlerinde kapılarını açacak. Türk savunma sanayisinin önemli oyuncularından olan ASELSAN’da fuarda yer alacak. Londra’da düzenlenecek olan uluslararası savunma ve güvenlik ekipmanları fuarına katılacağını açıklayan ASELSAN, son projelerini görücüye çıkaracak.
 
ASELSAN, DSEI’ya Çıkarma Yapacak!

Savunma sanayisinde ürettiği ve geliştirdiği projelerle dikkatleri üzerine toplayan ASELSAN, uluslararası platformda kendine yer açtı. 12 ile 15 Eylül tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanan Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı kapsamında yer alacağını açıklayan ASELSAN, Londra’ya uçmaya hazırlanıyor. Fuar için hazırlıklarsa aralıksız devam ediyor.
 
Dünyanın En Büyük Savunma Kuruluşları Arasında!
 
ASELSAN, bilindiği üzere TSK’yı Güçlendirme Vakfı tarafından kuruldu. Şirket bu kapsamda askeri haberleşme sistemlerinden radar sistemlerine, savunma ve silah sistemlerinden akıllı ulaşım sistemlerine kadar geniş bir alanda proje üretiyor, geliştiriyor ve tasarımlara imza atıyor. Kuruluşun projeleri Silahlı Kuvvetlerin gücüne güç katıyor.
 
ASELSAN’ın projelerini dünya takip ederken, şirket dünyanın en önemli sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. İlk 100 içerisine girmeyi başaran ASELSAN, bu kapsamda uluslararası platformda ülkemizi ilk temsil eden kuruluş olarak kendini gösteriyor. Dünyanın en büyük savunma sanayi kuruluşları arasında yer alan diğer Türk kuruluşları ise TUSAŞ ve ROKETSAN olarak kayda geçiyor.
 
ASELSAN’da Açıklama Yaptı
 
Londra’da düzenlenecek olan Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı’na katılacağını duyuran diğer bir kuruluş ise ROKETSAN olmuştu. ROKETSAN’ın yaptığı açıklama ardından bir açıklamada ASELSAN tarafından geldi. Kuruluş 12-15 Eylülde DSEI’ya katılacağını kaydetti. Duyuru İngilizce olarak yapılırken, kuruluş fuar dahilindeki stant konumu bilgilerini de paylaştı. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika