spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Alaçatı Windsurf Festivali Başlıyor

Seçtiklerimiz

Dünya’nın en hızlı ve en ünlü Windsurfçülerinin katılımı ile Pegasus ana sponsorluğunda 4. kez gerçekleştirilecek olan PWA Windsurf Dünya Kupası bu yıl 9-14 Ağustos tarihleri arasında İzmir Alaçatı’da düzenleniyor.
       
        Myga Surf City’de  Pegasus Airlines PWA Dünya Kupası’nda  efsanevi windsurfçülerinin yarışları ve  14 Ağustos Cumartesi günü ödül töreni sonrasında gerçekleşecek konser ,beach party ve gün boyu süpriz etkinliklerle Pegasus Airlines PWA Dünya Windsurf Kupası bir kez daha hafızalarda unutulmaz anılar bırakacak.

       

Surf’n Sound süresince izleyiciler, efsanevi windsurfçülerin yarışlarını takip ederken 12  Ağustos Perşembe gününden turnuvanın sonuna kadar, Pegasus Airlines tarafından düzenlenecek  trambolin, şans topu aktivitelerinde farklı ödüller kazanıp eğlenecekler. Sporcular ve izleyiciler Dell’in yeni ürün ailesiyle tanışma fırsatını da yakalayacaklar.

       

Cuma ve Cumartesi günü Power FM Dj’i Funky C’nin müziği  eşliğinde keyifli anlar yaşayacak seyirciler, Zumba Fitness Party’nin latin ritimleri ile coşacaklar. Herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek “Foster’s Bikini Dancing ” bikinili dans yarışmasında, eğlence doruğa ulaşacak. Tüm bu özel etkinliklerin yanında, festival boyunca akşamları gerçekleşecek  “Foster’s Happy Hour”lar ile izleyiciler ve sporcular serinlerken, keyifli dakikalar geçirecek.

       

Dünya Şampiyonları Budget araçları ile İzmir – Alaçatı arasında yolculuk edecekler. Budget ayrıca Pegasus Airlines müşterilerine özel avantajlı fiyatlarıyla hizmet verecek.

       

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika