AJet’ten 23 Nisan’a Özel Kampanya: Çocuk Yolculara %50 İndirim Fırsatı
Türkiye’nin en genç hava yolu markalarından AJet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel bir kampanya ile kutlayarak çocuk yolculara önemli bir avantaj sunuyor. Şirket, yurt içi uçuşlarda geçerli olmak üzere çocuk biletlerinde yüzde 50 indirim uygulayacağını duyurdu.
Bayram Coşkusu Gökyüzüne Taşınıyor
AJet tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında, 0–2 yaş arası bebekler ile 2–12 yaş arası çocuk yolcular için indirimli biletler satışa sunulacak. Kampanya, 22 Nisan 2026 saat 11:00 itibarıyla başlayacak ve 23 Nisan 2026 saat 23:59’a kadar devam edecek.
Sunulan indirimli biletler, 14 Eylül – 15 Aralık 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek tüm yurt içi uçuşlarda kullanılabilecek.
Tüm Bilet Sınıflarında Geçerli
Kampanya yalnızca belirli bir bilet türüyle sınırlı kalmayarak geniş bir kapsama yayılıyor. AJet’in Basic biletlerinin yanı sıra Flex ve Premium bilet seçeneklerinde de çocuk yolcular için yüzde 50 indirim uygulanacak.
Satış Kanalları Dijital Platformlar
Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, indirimli biletlerini AJet’in resmi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden satın alabilecek. Dijital kanallar üzerinden erişilebilir olan kampanya, ailelerin seyahat planlarını daha ekonomik hale getirmeyi hedefliyor.
AJet’ten Ailelere Ekonomik Seyahat Desteği
AJet’in bu özel kampanyası, hem çocukların bayram sevincini artırmayı hem de ailelerin seyahat maliyetlerini düşürerek iç hat uçuşlarına olan talebi canlandırmayı amaçlıyor.




