spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

AirTran Airways'in Columbus Limanı'ndaki İlk Yılında Servis Büyümesi

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

 

AirTran Airways, Central Ohio yolcularına üç güzergaha günlük duraksız uçuşlar sunarak 6 Kasım 2008’de Columbus Limanı’na ayak bastı.

 

İlk yılını kutlaması nedeniyle AirTran’ın genişletilmiş servisi yakında 7 tane olacak olan 6 tane günlük duraksız uçuşu içeriyor: her biri, Lauderdale Kalesi, Orlando ve Myers Kalesi’ne olan Atlanta’ya üç uçuş. Havayolu geçenlerde 17 Aralık’ta geçerli olan Myers Kalesi’ne ek uçuşu duyurdu.


AirTran, Myers Kalesi’ne ve Lauderdale Kalesi’ne duraksız servis sunan Columbus Limanı’ndaki tek havayolu.


Bu hafta, AirTran Airways, havayolunun bilet gişelerinde ve C seyahat kapısında bayraklar ve balonlarla ilk yılını kutluyor.


Columbus Bölge Havaalanı Otoritesi’nin İş Geliştirme ve İletişim Başkan Yardımcısı David Whitaker ‘AirTran’ın Columbus Limanı’ndaki ilk yılındaki başarısı kesinlikle kutlamaya değer’ dedi . ‘Havayolu gerçekten kısa süre içinde Columbus pazarındaki payını %5.5’e kadar yükseltti. AirTran’ın bizim belediyemizdeki yatırımını takdir ediyoruz ve Columbus Limanı müşterilerine AirTran’ın genişletilmiş servisine karşılık verdikleri için teşekkür ediyoruz.’dedi


AirTran Holding’in bir şubesi olan AirTran Airways, Havayolu Kalite Oylaması çalışmasında geçen son iki yılda düşük ücretli havayolu olarak bir numaraya yerleşti. AirTran her uçuşunda Wi-Fi’siyle tek önemli havaalanı ve Kuzey Amerika’nın en yeni 717 ve 737 Boeing takımıyla kıtadan kıtaya servis sunuyor. Düşük fiyatlar, yüksek kaliteli ürünler ayrıca her uçuşta Business Class ve ücretsiz XM uydulu radyo sunmakta.


Havayolunun Columbus Limanı servisi hakkında daha fazla bilgi almak için, Columbus’un 10 havayolu için ayrı ayrı linklerin yanı sıra AirTran Airways’ın web sitesine de link sağlayan www.FlyColumbus.com ‘u ziyaret edebilirsiniz..

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika