spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Airport Angel CPP ile Türkiye’de

Seçtiklerimiz

Türkiye’de ana ürünü “Kart Koruma Planı” ile tanınan CPP, son yıllarda gösterdiği büyüme potansiyeli ile şirketlerin yeni yatırım alanı olarak belirledikleri CIP Salon hizmetlerine, geçtiğimiz yıl başarılı bir operasyonla bünyesine kattığı Airport Angel markasıyla girdi. Yaklaşık bir yıldır yapılan pazar araştırmaları sonrası ürünü Türkiye pazarına sunma kararı alan CPP Grup ve CPP Türkiye, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. ile ilk sözleşmesine imza attı.

       

 “primeclass” Lounge’lar Airport Angel Müşterilerini Ağırlayacak!

       

TAV Havalimanları Holding iştiraklerinden TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. gerçekleştirilen sözleşme kapsamında işletmiş olduğu havalimanlarının CIP Salonları’nda, uçuşlarını bekleyen Airport Angel yolcularını ağırlayacaklar.

       

Hedeflerini her geçen gün büyüttüklerini ifade eden TAV İşletme Hizmetleri A.Ş.Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu; “İşletmekte olduğumuz Havalimanlarındaki CIP Salonlarımızla,  işbirliği yaptığımız uluslararası kuruluşlara bir yenisinin eklenmesinden ve son işbirliği yaptığımız kuruluşun da dünyada sektörünün iki lider şirketinden biri olan Airport Angel olmasından memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda “primeclass” ve Wings “primeclass” Lounge, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda Wings “primeclass” Lounge ve Millenium Lounge, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda Millenium Lounge, Airport Angel müşterilerinin hizmetine sunacağız. Airport Angel yolcuları, tümü farklı dizaynlardaki salonlarda uçuş öncesi dinlenebilecekler ve aradıkları tüm konforu bulabilecekler” dedi.

       

Geliştirdikleri ürünlerle, insanların modern yaşamın karmaşık yönleriyle başa çıkmasına yardımcı olan CPP’nin Ülke Müdürü Recep Duray da TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. ile yapılan işbirliğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Güçlü iş ortaklarımızla yarattığımız sinerjiyle modern yaşam destek pazarında önemli gelişmeler kaydediyoruz. Günümüz dünyasında insanlar havaalanlarında daha çok vakit geçirmeye başladı. Biz de sunduğumuz Airport Angel hizmetiyle müşterilerimiz için yolculukları daha keyifli hale getirmek için çalışıyoruz” dedi.

       

 Airport Angel bugün dünya genelinde üyelerine 530 nokta, 305 şehir ve 97 ülkede hizmet vermektedir. 
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika