spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Air Transport World’den THY’ye ödül

Seçtiklerimiz

 
        Havacılık sektörünün uluslararası yayını Air Transport World (ATW), Türk Hava Yolları’nı (THY) 2010 yılının pazar liderliği ödülüne layık gördü. THY Genel Müdürü Temel Kotil, gerçekleştirdikleri stratejik büyüme kararının bu ödülle bir kez daha taçlandırıldığını söyledi.
       
        THY’den yapılan açıklamada, derginin "Pazar Liderliği" dalındaki ödülünün 8 Şubat’ta Washington DC’de gerçekleştirilecek törenle Temel Kotil’e verileceği belirtildi.
       
        Dergi Editörü Perry Flint, ödül için THY’yi seçmelerindeki en büyük motivasyonun, sektör için oldukça zorlu geçen bir dönemde, sürdürülebilir hızlı büyüme ve karlılığı aynı anda başararak rekabet üstünlüğü elde etmesi olduğunu belirtti. Flint, "THY Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi oldu. Aynı zamanda 2010 yılında trafik ve gelir performansıyla sektörün çok üzerine çıktı. Bu başarı jüri komisyonu tarafından oldukça etkileyici bulundu." dedi.
       
        THY Genel Müdürü Temel Kotil de, ödülün THY için daha da önemli başarılara imza atmak noktasında önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. Kaliteli, karlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisinde THY’nin örnek bir model olarak tüm dünyaca kabul edildiğini anlatan Kotil, sektöre yön veren bir havayolu şirketi olarak 2011 yılında da çok daha önemli başarılara imza atılacaklarını kaydetti.
       
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika