spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

AHL’de uyuşturucu operasyonu!

Seçtiklerimiz

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen bir operasyonda Hollanda ve Belçika’dan İstanbul’a sevkedilen 30 kilogram ağırlığındaki 133 bin 250 adet ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonlarda, üçü uyuşturucu kuryesi 4 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Polisi, Belçikada’da da bu ülkenin polisine 15 kilo ecstasy hap yakalattı.
 
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Belçika ve Hollanda’dan İstanbul’a ecstasy uyuşturucu hap sevkiyatı yapılacağı istihbaratını aldı. Belçika, Hollanda ve İstanbul’da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Havalimanı’nda 2 uyuşturucu kuryesinin çantalarının gizli bölmelerinde 18 kilogram 72 bin adet ecstasy hap ele geçirdi. Belçika’da ise 15 kilo gram ecstasy yakalandı. 
 
HOLLANDA’DAN GELEN 12 KİLO 250 GRAM ECSTASY HAP ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Narkotik Polisi, Atatürk Havalimanı’nda ayrıca Hollanda’dan İstanbul’a sevkedilmeye çalışılan 12 kilo 250 gram 61 bin 250 adet ecstasy hap ele geçirdi. Uyuşturucuyu kuryesi Mustafa K. ile bu uyuşturucuları teslim almaya gelen Mehmet G. yakalanarak gözaltına alındı.

 
Polis yetkilileri, gençler arasında esrardan sonra en çok sentetik uyuşturucu hap kullanımının arttığına dikkat çekti.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika