spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

ABD bu fotoğrafı konuşuyor

Seçtiklerimiz

Beşiktaş’ın basketboldaki bomba transferi Allen Iverson’un havaalanındaki karşılanma görüntüleri Amerikalı gazetecileri şaşırttı.
       
        Iverson’un Atatürk Havaalanı’ndaki görüntüleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Washington Post muhabiri Michael Lee, " Allen Iverson’un Türkiye’deki karşılanma fotoğraflarına bakınca, sanki rehin alınmış gibi görünüyor" derken, aynı gazetenin spor editörü Cindy Allen da "Galiba karşılanma şekli karşısında ne yapacağını şaşırdı, ya da belki jet lag yaşadığından öyle olmuştur" yorumunu yaptı.
       
        4 numaraya 50 bin dolar
        Beşiktaş’ın rötarlı olarak dün İstanbul’a getirdiği ünlü ABD’li basketbolcu Allen Iverson, 4 numaralı formayı giymek için yeni takım arkadaşına ilginç bir jest yaptı. NBA’de yıllarca 3 numarayı giyen Iverson, Beşiktaş Cola Turka’da 4 numaralı formasını kendisine bırakan Rus pivot Likholitov’a 50 bin dolarlık hublot marka saat hediye etti. 16 bavulla İstanbul’a gelen ünlü yıldız, Türkiye’de numaralar 4’ten başladığı için efsane 3 numaraya veda etmek zorunda kaldı.
       
        Akşam’ın haberine göre; IVERSON, yeni takım arkadaşlarıyla da dün akşam İnönü Stadı’nda tanıştı. Kasımpaşa maçını izlemeye gelen Beşiktaş Cola Turka’nın basketbolcuları devre arasında Iverson’ın yanına giderek bir süre sohbet etti.
       
        SİYAH-Beyazlılar, Iverson’la fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Taraftarlar maçı izlemek yerine cep telefonlarıyla NBA yıldızını görüntülemeye çalıştı.
        Beni canlı seyredin
       
        IVERSON, ‘Buraya basketbol oynamaya geldim. En iyi yaptığım işi yapmaya geldim. Burada en çok yapmak istediğim şey beni canlı olarak görmeleri ve seyretmeleri. Beni mutlaka seyretmişlerdir ama canlı olarak daha iyi göreceklerdir’ diye konuştu.
       
        ABDLİ yıldız basketbolcu, ‘Taraftar karşısında oynamak, onların itici gücü bizim en büyük gücümüz olacaktır. Şu an hiç Türkçe bilmiyorum ama en kısa zamanda konuşacağıma emin olabilirsiniz’ ifadelerini kullandı.
       
        Öğretmeniyle geldi
       
        ALLEN Iverson’ın hayatının her karesi ayrı bir filme konu olacak zenginlikte. Özellikle gençlik yılları acılarla dolu. Babasız büyüyen Iverson için öğretmeninin hayatında ayrı bir yeri var. Yıldız basketbolcu bu yüzden kendisinin her şeyiyle ilgilenen ilkokul öğretmeniyle İstanbul’a geldi.
       
        Babasını tanımadı
        The Answer, NBA’de oynarken (1997) Sixers’ın yıldızı Iverson’ın babası sevgilisini bıçakladı haberleri patlak verene kadar babasından haber alamamış.
       
        Ayağının tozuyla maça geldi
        Sabah 09.30’da 16 bavulla İstanbul’a gelen Iverson 12. saat sonra İnönü’de maça çıktı. Taraftarlar, ‘Beşiktaş’ın çocuğu
       
        Iverson’ diye tempo tuttu.
        İmza şov 20.00’de Cola Turka Arena’da
        BEŞİKTAŞ bu akşam Iverson için görkemli bir imza töreni düzenleyecek. Cola Turka Arena’da saat 20.00’de başlayacak törene Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri de katılacak. Iverson şov nefesleri kesecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika