Şirket, Türkiye’de tatil yaparken koronavirüse yakalanan yolcularına ve onların ailelerine, ülkeye dönüş garantisi verdi. Türkiye’de tatili esnasında koronavirüse yakalandığı tespit edilen ve dönüş biletleri Corendon Airlines’dan olan yolcuları, tedavileri tamamlandıktan sonra ülkelerine geri götürecek olan şirket, ayrıca bu yolcuların ailelerine de istedikleri zaman ülkelerine dönme esnekliği tanıyacak.
Karaer, “Uzun süre evde kaldıktan sonra tatil için yola çıkan yolcularımızın en güvenli ve emniyetli şekilde seyahat etmesini sağlıyor olacağız” dedi.
“Biletin Güvende” kampanyası ile yolcuların içleri rahat bir şekilde Corendon Airlines’dan rezervasyon yapabileceklerini anlatan Yıldıray Karaer, “Misafirlerimizin rahatı için bu süreçte tüm rezervasyonlarda ücretsiz tarih ve hat değişim imkânı sunuyoruz.
Biletini 13 Haziran 2020 ve 15 Temmuz 2020 tarihleri arasında Corendon Airlines’dan alan yolcularımız, uçuş tarihlerine 7 gün kalana kadar tarih ve hat değişikliği talebinde bulunabilecekler.
Tatil planlarına esneklik tanıyarak rezervasyona teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz bu kampanya, 2020 Yaz sezonu süresince yani 31 Ekim 2020’ye kadar sürecek. Yolcularımız uçuşlarını 31 Ekim 2021 tarihine kadar erteleyebilecek ve biletlerini istedikleri destinasyona değiştirebilecekler.” şeklinde açıklamada bulundu.
Yıldıray Karaer konuyla ilgili “Geçtiğimiz haftalarda, 27 Haziran itibari ile Avrupa bayraklı havayolumuz ile Avrupa içi uçuşlara başlayacağımızı açıklamıştık. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarının da tatillerini ülkemizde geçirmek için yoğun bir istek duyduklarını biliyoruz.
Bu sebeple, aynı tarih itibarıyla başta Almanya olmak üzere Avrupa’dan direkt Anadolu seferlerine de başlayacağımızın müjdesini vermek isterim. Ayrıca, standart tarifemize ilave uçuşlar ekleyerek programı genişlettik. Önümüzdeki günlerde bu programı kademeli olarak daha da yoğunlaştıracağız” dedi.