spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

4 milyonuncu yolcusunu ödüllendirdi.

Seçtiklerimiz

2008 yılı için hedeflediği yolcu sayısına Aralık ayı bitmeden ulaşan SunExpress, 4 milyonuncu yolcusunu ödüllendirdi.

SunExpress’in 2008’deki 4 milyonuncu yolcusu Merve Ceylan Progl, 18 Aralık Perşembe günü yapılan İstanbul Sabiha Gökçen-Münih seferinde uçtu. Yolcuya, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenen törende 5 adet gidiş-dönüş dış hat bileti hediye edildi.

Törende konuşan SunExpress’in Genel Müdürü Paul Schwaiger, “2008 tüm havacılık sektörü için zor geçen bir yıldı. Böylesine bir dönemde yılsonu için koyduğumuz 4 milyon yolcu hedefine, yılı bitirmeden ulaşabilmemiz önümüzdeki yıla olan güvenimizi tazeliyor. Bu sembolik başarıyı, henüz Nisan’da uçmaya başladığımız İstanbul Sabiha Gökçen merkezimizde kutlayabilmek ise bizi ayrıca mutlu ediyor. Diğer merkezlerimiz İzmir ve Antalya ile birlikte İstanbul Sabiha Gökçen’in sunduğu büyük fırsatlar sağlıklı büyümeye devam etmemizi sağlıyor. Bugün, şirket tarihimizde ilk defa bir yıl içinde 4 milyonuncu yolcumuzu taşıyarak, önemli bir kilometre taşını geride bırakıyoruz. Bu nedenle, yolcularımıza SunExpress’i tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Diğer taraftan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (ISG) Genel Müdürü Gökhan Buğday Sun Express’in 4 milyonuncu yolcusu Merve Ceylan Progl’i Havalimanı adına bir ödül verdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika