spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

4 bin metrede kıskançlık cinayeti!

Seçtiklerimiz

Ama kıskançlık krizine giren diğeri arkadaşının paraşütünü bozarak ölümüne neden oldu

       

Belçika ilginç bir aşk cinayetini konuşuyor. Çok yakın iki arkadaş olan Els Clottemans (26) ile Els Van Doren (30) yıllardır aynı havacılık kulübünde birlikte paraşüt atlayışları yapıyordu. Ancak 2006 yılında kulübe katılan Hollandalı Marcel Somers yüzünde iki arkadaşın arası açıldı. Her iki kadın da Somers’ten hoşlanmıştı. Ancak Hollandalı genç, Van Doren’in aşkına karşılık verdi. Hatta aynı evde geçirdikleri bir gecenin ardından Clottemans, Van Doren ile Somers aynı yatakta birlikte uyurken yakaladı.

       

190 km hızla çakıldı

       

Bu olayın ertesi günü ise Clottemans ile Van Doren paraşüt çalışmasına katıldı. 4 bin metre yükseğe çıktıklarında üçü birlikte atladı. Paraşütleri açma zamanı gelince Van Doren’in paraşütü açılmadı. Uzun süre paraşütle boğuşan kadın 190 km. hızla çakıldı. Paraşütün kasıtlı olarak bozulduğu tespit edildi. Clottemans bir numaralı şüpheli olarak yargılanmaya başladı. Ama delil yetersizliğinden beraat edebileceği iddia edildi.

       

ALDATILAN EŞE İHBAR ETMİŞ

       

Clottemans davada “İki numara olduğumu biliyordum ve bu sorun değildi” dedi. Van Doren’in evli ve iki çocuk annesi olduğu, Clottemans’ın da arkadaşının eşine bu ilişkiyi ihbar ettiği belirtildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika