spot_img
spot_imgspot_img
17 C
İstanbul
Cuma, 26 Nisan 2024

THK Sporcularını FAİ’ye Şikayet Etmiş

Seçtiklerimiz

Merhabalar


Geçtiğimiz 2017 yılının sonunda Türk Hava Kurumu Hedef ligini 2. sırada bitirdim. Sırf Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nda resmî milli takım sporcusu olduğum için THK beni şu anda yapılan Slovenya Avrupa Şampiyonasına göndermedi!

Burada bana yapılan çok büyük ayrımcılığı, haksızlığı, bizlere söylenen yalanı sizlere dile getirmemi istedim ve bu durumun Cumhurbaşkanlığına gideceğinede eminim.

Ve hâlen THK kendi kendine tek havacılık federasyonu biziz ibaresini artık kullanmayı bıraksın. Bir ülkenin resmî milli takımını kurum kuruluş dernek değil federasyonlar belirler ve şuanda resmî milli takımı belirlemede spor bakanlığı ve cumhurbaşkanlığınında onayladığı tek yer Türkiye Hava Sporları Federasyonu’dur. Unutmayınki THK bir dernektir!!! 

 
2. si en son Kazakistan Dünya Şampiyonasına giderken Türk Hava Kurumu eğitmenleri bir WhatsApp grubunda paylaşılan bizim Türk bayraklı fotoğrafımızla alay ettiler şu ibareyi kullanarak ‘‘ bu neyin kafası arkadaşlar ‘’ dediler ve bunlar THK da eğitmen kişiler.
 
3. sü Türk Hava Kurumu bizi biz Kazakistan a gitmeden önce FAI ye isimlerimizi vererek şikayet ediyor ve şunu diyorlar ‘’ bu kişiler Türkiye nin resmî milli takımı değildir, bizim sporcularımız değildir bunları yarışmaya kesinlikle almayın ‘’ diye bir yazı göndermişler.

Fakat Kazakistan organizatörleri insiyatif kullanarak bizi yarışmaya aldılar bizde bu konuyu Kazakistan dan döndükten sonra öğrendik. Sonrasında ben Kazakistan Dünya Şampiyonasında 1. olunca THK buna katlanamıyor ve FAI ye bir yazı daha yazıyor ve diyorki ‘’ bu kişileri yarışmaya neden aldınız, gerekirse sizinle tekrar çalışmayız ‘’ diye tekrar yazı yazıyor.

 
4. sü THK beni geçen sene Arnavutluk’ta yapılan bir dünya şampiyonasına gönderdi. Yarışmaya katılabilmek için P4 gerekiyormuş ve benim o zaman P3 üm vardı. Bana o zaman THK yarışmaya katılabilmem için mecburen yasa dışı bir şekilde P4 yazıyor ve geldiğimde federasyonun milli takımına girdiğim için o P4 ü tekrar siliyor ve biz bu durumu yakın zamanda FAI ye bildireceğiz.
 
Ve fedrasyonu devlete dava açacak şikayet edecek kadarda küçülmemeli. Yanlış anlaşılmasın ben THK ya kızgın değilim THK nın içinde çalışan kişilere kin ve nefret duyuyorum. Atamızın kurduğu kurum ne oldu da bu hale geldi ve niye halen kendini batırmaya çalışıyor.
 
THK gençlere destek vermeye devam etsin!!! daha söyleyeceğim buraya yazmam gereken o kadaarrr çok şey varki
 
Herşey siyaset olunca biz sporcular ortada kalıyoruz ve bu böyle devam ettikçe bu sporun gelişmeyeceğine eminim !!!

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika