spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

İstanbul Airshow 12’inci kez kapılarını açıyor

Seçtiklerimiz

Türk Sivil Havacılığı’nın en uzun soluklu fuar organizasyonu olarak bilinen İstanbul Airshow (Airex) bu yıl 12’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.
 
İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılmasıyla birlikte belki de son kez Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek olan İstanbul Airshow, 27-30 Eylül 2018 tarihlerinde ziyaretçilere kapılarını açacak.
 
1996 yılından itibaren, her iki yılda bir İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen İstanbul Airshow, 27 Eylül’den 30 Eylül’e kadar açık kalacak.
 
Uluslararası havacılık camiasının 22 yıldır vermekte olduğu destek ve Türk Sivil Havacılığı’nın son 15 yılda göstermiş olduğu olağanüstü performansa paralel olarak büyüyen fuara Airbus, AMAC, Bell, Bombardier, Cirrus, Dassault Falcon, Diamond Aircraft, Gulfstream, Honda Jet, Leonardo, Pilatus, Piper, Pratt & Whitney, Sikorsky, Tecnam, Textron Aviation gibi, iş ve ticari havacılık firmaları katılacak.
 
İstanbul Airshow’da ayrıca genel havacılık, nakliye, sportif havacılık araçları ile seyrüsefer ve kabin içi sistem ve ekipmanları, operatörler, satış, kiralama ve finansman şirketleri, uçuş ve ilgili eğitim ile bakım, modifikasyon ve havacılık tedarik zinciri platformu kuruluşları ile havalimanları tasarım, yapım ve operasyonuyla ilgili kurum ve kuruluşlar da yer alacak.
 
Yurt içinden ve yurt dışından birçok karar verme yetkilisinin ziyaret edecekleri İstanbul Airshow 2018, Türkiye’de havacılık sektöründe yaşanmakta olan önemli gelişmelerin ve 2023 yılı hedeflerinin ışığında, 12. kez sektör temsilcilerine bir araya gelme şansını sunacak.
 
Fuarda ayrıca TAI tarafından getirilmesi planlanan yerli genel maksat helikopter T625 ile Hürjet’e ait mockuplarda sergilenecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika