spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates ’ten Yeni Yıl Öncesi İndirimli Fiyatlar!

Seçtiklerimiz

İnsanlar ile mekânları birbirine bağlayan Emirates Havayolu; 3-9 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarda,Economy ve Business Class’ta 65 noktaya yedi gün boyunca avantajlı fiyatlar sunuyor
 
Emirates Havayolu, 3-9 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı satın alınan Economy ve Business Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor.

Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 3 Aralık 2018 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında Dubai, Bangkok, Maldivler ve Melbourne gibi Emirates Havayolu’nun popüler uçuş noktalarına çok özel fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

 
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na özel fiyatlar sunan Emirates, bu kampanya kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı’na da özel fırsatlar sunuyor. İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı fırsatlardan yararlanmak isteyen yolcular, fiyatları http://www.emirates.com.tr/ sitesinden kontrol edilebilirler.
 
Emirates yolcuları, ayrıca 31 Aralık 2018 tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Setur Duty Free’deki butik ve aksesuar kategorisinde yüzde 45’e varan indirimlerden yararlanabiliyor.
 
“Dubai Shopping Fest” ile alışveriş keyfi
 
26 Aralık 2018- 28 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dubai Shopping Fest, dünya çapında en çok ilgi gören alışveriş ve eğlence etkinliklerinden biri olarak biliniyor. Emirates, Dubai’de alışveriş keyfini ailesi ya da arkadaşıyla yaşamak isteyen yolculara çok özel fiyatlarla seyahat imkânı sağlıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika