spot_img
spot_imgspot_img
12.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Emirates’in uçuş ağı 92 şehre ulaşacak

Seçtiklerimiz

Emirates’in Güney Afrika’daki bu üç uçuş noktasından seyahat eden yolcular, güvenli bir şekilde Dubai’den aktarma yaparak Avrupa, Uzak Doğu, Orta Doğu, Batı Asya ve Avustralya&Yeni Zelanda’ya bağlantı uçuşlarını gerçekleştirebilirler.
 
Emirates, Lusaka uçuşuyla bağlantılı olarak haftada iki kere Harare’ye uçuş gerçekleştirecek. Bağlantılı uçuşlar, Dubai’den kolay aktarma imkanıyla Zambia ve Zimbabwe ile Avrupa, Uzak Doğu, Amerika Kıtası, Avustralya&Yeni Zelanda ve Batı Asya çapında önemli şehirler arasında bağlantı kuracak.
 
Dubai’den Mauritius’a uçuşlar başlangıçta haftada bir kere Cumartesi günü yapılacak olup bu kapsamda Mauritius hükümetinin vatandaşlarını ülkeye geri getirme çalışmalarının desteklenmesi ve Avrupa, Uzak Doğu ve Orta Doğu’dan tatil amaçlı seyahat eden yolcuların bu popüler Hint Okyanusu adasına güvenli bir şekilde bağlantı uçuşu gerçekleştirmesiyle ülkenin turizm sektörünün toparlanmasının sağlanması amaçlanıyor.
 
Dubai uluslararası iş ve eğlence amaçlı ziyaretçilere kapılarını yeniden açarken, yolcular şehire seyahat edebilir veya seyahatleri sırasında şehirde bir mola verebilirler.Seyahat edenlerin, ziyaretçilerin ve toplumun güvenliğini koruma amacıyla, hangi ülkeden geldikleri fark etmeksizin Dubai’ye (ve BAE’ye) gelen BAE vatandaşlarının, BAE’de ikamet edenlerin, turistlerin ve BAE’den aktarma yapan tüm yolcuların Kovid-19 PCR testi yaptırması zorunludur.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika