spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Emirates gana operasyonundaki 15.yılını kutladı

Seçtiklerimiz

Ödülllü havayolu Emirates gana operasyonundaki kilometre taşını kutladı. accra’ya 15 yıllık hizmetini belirtti.Emirates’in Kotoka uluslararası havaalanına ilk uçuşu Ocak 2004’de başladı ve o zamandan beri dubai ve accra arasında 1.6 milyona yakın yolcu taşıdı.

 

Havayolu, Gana’da haftada üç uçuşla başladı ve Mart 2005’te haftada altı uçağa yükseldi. Şu anda, havayolu Abidjan – Accra – Dubai’nin günlük uçuşlarını Dubai’nin merkezindeki 150’den fazla varış noktasına gerçekleştiriyor. Bu, Accra’ya haftalık dört ek uçuş duyurusunun ardından, 2 Haziran 2019’dan haftalık 11 uçuşa çıkarıldı.
 
On yıldan uzun bir süredir Emirates, yalnızca Gana’lıları dünyaya bağlamakla kalmayıp Gana’nın havacılık endüstrisini de geliştirmeyi taahhüt etmiştir. Ekim 2018, Emirates’in ülkenin ilk A380’ini Accra’da işlettiğini, A380 hizmetini yerine getirmek için operasyonlarını ve altyapısını test etmek için havaalanıyla ortaklık yaptığını belirtti.
 
“Afrika, küresel ağındaki Emirates’in en önemli büyüme bölgelerinden biri ve Gana, Emirates için önemli bir pazar. 2018 yılında, Emirates, Accra ve Dubai arasında 180.000’den fazla yolcu taşıdı ve önümüzdeki yıllarda ticaret, turizm ve kargo ihracatını kolaylaştırmayı taahhüt ediyoruz ”dedi.
 
Gana’lıların BAE, Çin, ABD, Singapur, Hindistan ve Londra’yı dahil etmek için seyahat ettiği en iyi Emirates destinasyonları. Tüm Emirates uçuşlarında müşteriler, en yeni filmler, müzik, sesli kitaplar ve oyunlardan 4.000’in üzerinde isteğe bağlı sesli ve görsel eğlence kanalı sunan ödüllü uçak eğlence sistemi burda saatlerce süren eğlenceyi dört gözle bekleyebilirler.  ücretsiz oyuncaklar, çocuklar için yemekler ve filmler dahil olmak üzere çocuklar için aile dostu ürünler ve hizmetler. 
 
Emirates SkyCargo, Gana’ya toplam 73.000 tondan fazla kargo taşıyarak Gana’da küresel ticareti kolaylaştırmada kilit bir etken olmaya devam ediyor. Emirates SkyCargo, bunların çoğunluğu meyve ve değerli metal olan 41.000 tondan fazla kargo ihracatını da kolaylaştırdı.
 
Accra – Dubai güzergahında Emirates, dünyadaki en gelişmiş ve verimli uçaklardan biri olan B777-300ER uçağını kullanıyor. Uçağın gelişmiş kanat tasarımı, verimli motor ve hafif yapısı yakıtın daha verimli kullanılmasını sağlar. Bu, benzer uçaklardan çok daha az emisyon anlamına gelir ve onu en ‘yeşil’ uzun menzilli ticari uçak türlerinden biri yapar.
 
Dönüm noktası hakkında yaptığı açıklamada, 2004’ten bu yana Emirates’le birlikte çalışan Emirates Havalimanı Servis Müdürü Sylvia Baah, 2018’de bir kereye mahsus A380 hizmetini, Emirates’teki kariyerindeki unutulmaz anlardan biri olarak Accra’ya verdi.

“Son 15 yılda tatmin edici, ödüllendirici ve heyecan verici geçti. Emirates ile bu muhteşem yolculuğun bir parçası olmaktan ve Ganalılar için hayata, ‘daha iyi’ bir seyahat deneyimi vizyonunu getiren daha büyük bir ekibin parçası olduğumuzu bilmekten gurur duyuyorum. ”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika