spot_imgspot_img
7.3 C
İstanbul
Cuma, 26 Aralık 2025

Hırvat Havayolları’ndan tanıtım atağı

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

Hırvatistan havayolları, daha fazla Türk turist çekmek amacıyla Türkiye’ye yönelik tanıtımlarını artırdı.

İstra Yarımadasının turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla Zagreb’te yapılan toplantıda  konuşan Hırvatistan Havayolları Satış ve Pazarlama Müdürü Boris Kolka, artan talep nedeniyle İstanbul-Zagreb uçuşlarında yüzde 100’e yakın artış beklediklerini söyledi.

Geçen yıl Türkiye ‘de Dubrovnik’in turizm potansiyelini tanıttıklarını kaydeden Kolka, bu yıl İstra ve Dalmaçya bölgesinin tanıtımlarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Türk turistlerin yoğun ilgisi sonucu 25 Mayıs’tan itibaren İstanbul- Dubrovnik destinasyonunda direk uçuslara başlayacaklarını açıklayan Kolka, uçuş planlarında Türkiye’de antalya gibi önemli turizm merkezlerini de ilave edeceklerini de söyledi.

Türkiye’den ek uçuşlar için talepler geldiğini belirten Kolka, " 2013 yılında yeni uçak alımlarıyla Türkiye ve Hırvatistan arasında daha fazla uçuş yapacağız " dedi.

Kolka, türkiye uçuşlarında yüzde 75 doluluk oranı ile çalıştıklarını kaydetti.

İlgili Makaleler

- AJET -spot_imgspot_img

Son Dakika