spot_imgspot_img
6.1 C
İstanbul
Cumartesi, 28 Şubat 2026

Alkollü yolcu AHL’yi birbirine kattı

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

Azerbaycan’dan İstanbul’a gelen Y.O. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş katında aldığı alkolün etkisiyle taşkınlık çıkardı. Bakü’den İstanbul’a gelen buradan da transit olarak devam edecek olan alkollü yolcu, Türk Hava Yolları Transfer Desk masasına gelerek havalimanı yer hizmetlerinde çalışan personele soru sordu. Y.O.’nun aldığı cevap kendisini tatmin etmeyince önce personele saldırdı ve daha sonra kendini yerden yere vurmaya başladı.

KENDİ BURNUNU KIRDI

Saldırgan tavırlarıyla dikkat çeken Y.O.’nun kendini yere atmasıyla birlikte kırılan burnunun kanlar içerisinde kaldığı gözlendi. Yolculara da bağıran Y.O., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Kendisini sakinleştirmek isteyen polis memurunun kafasına tekme atan sarhoş yolcu uzun süre sakinleştirilemedi.

SARHOŞ YOLCU TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çalışanlara da küfürler yağdıran alkollü yolcu, yaptıkları ile polisi çileden çıkardı. Polis memurları tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk muayene sonrası O.Y.’nin burnunun kırık olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Y.O. daha sonra polislerin de eşlik etmesiyle sedyeye konularak ambulansla hastaneye götürüldü.

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika