EasyJet`den yapılan açıklamaya göre, 19 Nisan- 15 Temmuz 2010 tarihleri arasında Londra veya İsviçre`ye gitmeyi planlayanlar, 11-16 Mart arasında www.easyjet.com sitesini tıkladıklarında yüzde 26`ya varan indirimlerden yararlanma fırsatını elde edecek.
Şu an Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan Londra Luton ve Gatwick havalimanlarına ve Basel`e uçan easyJet`in kampanyasına 2010 senesinde Türkiye için planladığı yeni rotalarıda dahil. 2006 yılı itibariyle Türkiye yatırımlarını hiç durmaksızın sürdüren easyJet`in 14 Mayıs itibariyle Londra Stansted-Bodrum, Londra Stansted-Dalaman, 21 Mayıs itibariyle Londra Gatwick-Antalya, 11 Haziran itibariyle Liverpool-Bodrum, 16 Temmuz itibariyle ise Bristol-Dalaman ve Bristol-Bodrum seferleri başlayacak. 11-16 Mart arasında easyJet websitesi`ni ziyarete edenler şuan için Türkiye`ye sunulan 7 seferinde biletlerini (Birstol-Dalaman ve Bristol-Bodrum hariç) indirimli alabilecek.
19 Nisan -15 Temmuz 2010 tarihleri arasında tüm uçuşlar için geçerli olacak kampanyanın sonucunda 11.3 milyon bilet yüzde 26`ya varan indirimlerle satılacak. İndirimden yararlanmak isteyenlerin, 11 Mart`tan itibaren, 16 Mart gece yarısına kadar biletlerini alması gerekiyor.




