spot_imgspot_img
6.8 C
İstanbul
Perşembe, 26 Şubat 2026

Pegasus’la Avrupa’da Şehirden Şehire Uçuyor

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

“Şehri turist gibi değil, şehirli gibi yaşamak” felsefesi ile blogger Hazal Yılmaz ya da dijital dünyadaki ismiyle “@anlamarama” öncülüğünde Haziran ayında kurulan ve kısa sürede 6.534 üyeye ulaşan Çok Gezenler Kulübü, şimdiye kadar Berlin, Paris, Viyana, Roma, Kopenhag ve Viyana’yı keşfetti.
 
Kasım ayında Bükreş’le ilk aşamayı tamamlayacak olan Çok Gezenler Kulübü’nde, her şehirde 5 farklı blogger gidilen şehrin moda, yeme-içme, kültür-sanat, müzik, sokak ve yeraltı hayatının sırlarını keşfediyor. http://cokgezenlerkulubu.com/lokal.php sayfasında şehirlerin yerlilerinden, her hafta internette bile bulunmayan tavsiyeler veriyor. Çok gezen blogger’ları ayrıca, http://vimeo.com/25900854 ve http://vimeo.com/29971009 sayfalarında yayınlanan videolarla Berlin ve Roma’da başlayan yeni şehirlerle devam edecek görüntülü rehberler de paylaşıyorlar.
 
Her şehirde günlük ortalama 15 km yol yürüyerek, resimli roman ve rehber tadında bir blog hazırlayan Çok Gezenler Kulübü, Ekim ayı ile birlikte kulüp üyelerine yeni bir fırsat sunuyor. Kulübün internet sitesi http://cokgezenlerkulubu.com/cokgezenol.php  sayfasında bulunan “Şimdi …..’teyim, keşke …..’te olsam” formunu isim soyad ve e-mail bilgileri ile doldurarak başvuran üyeler ve çok gezen blogger’larının sosyal medya takipçileri Pegasus Hava Yolları ile yurt dışına uçarak, bu şehirleri keşfetme fırsatı yakalıyorlar.
 
Çok Gezenler Kulübü’nün sponsoru Pegasus Hava Yolları Kurumsal İletişim ve Sponsorluk Yönetimi Pazarlama Müdürü Özlem Ersoylu Mutluer, projeye ilk gününden itibaren tereddütsüz destek verdiklerini söyledi. Mutluer, “Sponsorluğumuz Çok Gezenler Kulübü’nün kurucu bloggerlarının tüm gittikleri yurtdışı şehirlerine ait uçak biletlerini, konaklama ve gittikleri yerlerde belli başlı harcamalarını karşılama şeklinde gerçekleşiyor. Yurtdışı hatlarımız geçen seneden beri hızla artarak 30 şehire ulaştı. Pegasus olarak, Çok Gezenler Kulübü’ne verdiğimiz destekle, yurtdışına seyahate gitmenin yalnızca belirli bir kitleyi kapsayan bir etkinlik olmadığını, rahatça uçulabilip, ilgili şehirlerde uygun bütçelerle kolayca gezilebileceğini kanıtlayan, söylemimizi bire bir destekleyen bu projeyeye hiç tereddüt etmeden sponsor olduk. Yıl içinde yeni şehirlerle ve projelerle kulübün büyümesine destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 
Çok Gezenler Kulübü’nün Kasım ayı destinasyonu Romanya’nın başkenti Bükreş… 
 
Kasım ayında Bükreş’e gidecek Hazal Yılmaz, Özge Altınok Lokmanhekim, Eril Şerbetçi, Dilan Bozyel ve Ece Çelebioğlu’nu takip edenler, “Sen de çok gezen ol” diyen blogger’lardan uçak bileti kazanacaklar.
 
Berlin, Paris, Viyana, Roma, Kopenhag ve Viyana hakkında hiç bilinmeyenleri keşfetmek, bu şehirleri bir turist gibi değil, tadına vararak yaşamak istiyorsanız, Çok Gezenler Kulübü’nün http://cokgezenlerkulubu.com/sehirler.php sayfasındaki önerilerine göz atmadan gezi ajandanızı hazırlamayın!
 
Çok Gezenler Kulübü’nü aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz.
 
İnternette: http://cokgezenlerkulubu.com/index.php

Twitter’da:  #cokgezenlerkulubu

Facebook’ta: http://www.facebook.com/pages/%C3%87ok-Gezenler-Kul%C3%BCb%C3%BC/221256837906442

Vimeo’da: http://vimeo.com/25900854 ve http://vimeo.com/29971009
 

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika