spot_imgspot_img
9.1 C
İstanbul
Pazar, 22 Mart 2026

Pegasus Hamburg’a uçacak

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

Haftada 4 gün olarak yapılacak Hamburg uçuşları pazartesi, salı, perşembe ve pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Filosunda toplam 50 uçak bulunan Pegasus Havayolları Hamburg ile birlikte uçtuğu nokta sayısını 32 ülkede 79’a çıkarmış olacak. Pegasus, yaz sezonunda Almanya’nın farklı noktalarında haftada toplam 170 uçuş yapacak.

Hamburg’u 15’i uluslararası, 21’i Türkiye’de olmak üzere 36 ayrı noktaya bağlayacak olan Pegasus Havayolları, Hamburg’dan Türkiye’deki şu noktalara seyahat etme imkanı sunacak: Adana, Ankara, Antalya, Balikesir/Edremit, Batman, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Samsun, Şanlıurfa, Sivas ve Trabzon. Hamburg’dan ulaşım imkanı sunulan uluslararası noktalar ise şunlar: Almaata, Bakü, Beyrut, Bişkek, Doha, Donetsk, Dubai, Çarkov, Krasnodar, Kuveyt, KKTC, , Omsk, Tiflis, Tahran ve Tel Aviv.

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika