spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Uçağı kaçırınca bomba ihbarı yaptı

Seçtiklerimiz

Uçağa biniş kapalı olduğu için uçağa alınmayan bir yolcu, uçakta bomba olduğunu iddia ettikten sonra polis tarafından tutuklandı.Times of India’ya göre Warangal, Telangana’dan mühendisin 21 Şubat 2023 Pazartesi günü Haydarabad Havalimanı’ndan (HYD) Chennai’ye seyahat etmesi gerekiyordu.

Ancak yolcu, sabah 05.15’te bir uçuşu kaçırdıktan sonra, daha sonra sabah 10.15’te rezervasyonu yaptığı bir sonraki uçuşu da kaçırdı.Müfettiş R Srinivas.“Havalimanına vardığında biniş kapıları kapalıydı.

Sinirlendi ve uçağın onsuz gitmeyeceği tehdidinde bulundu. Daha sonra telefonundan Dial-100’ü aradı ve uçakta bomba olduğunu iddia etti,” diye açıkladıPolise telefon geldikten sonra havalimanındaki Bomba Tehdidi Değerlendirme Komisyonu ile temasa geçildi ve görevliler, halen havalimanında bulunan yolcuyu tutukladı.

tarafından sorgulanan sahtekar, bomba tehdidinde bulunduğunu itiraf etti ve gözaltına alındı. Polise göre, adam “hayal kırıklığından” aldatmaca aramalar yaptı. Kaynak: Uçağı kaçırınca bomba ihbarı yaptı

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika