spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

TUI DALAMAN’A UÇUŞLARI ARTIRACAK

Seçtiklerimiz

TUI’nin İngiltere pazarında faaliyet gösteren TUI UK markası, 2019 yaz programına ilişkin bir takım detayları paylaştı. Buna göre tur operatörü, 2019 yaz sezonunda uçuşlarda 720 bin ek koltuk kapasitesi sunacağını, 10 ve 11 gece konaklamalı tatil paketlere daha fazla ağırlık vereceğini ve tatil destinasyonlarına daha fazla noktadan uçuş düzenleyeceğini açıkladı.
 
40 yeni uçuş rotası
 
Bu kapsamda TUI İngiltere, 40 yeni rotaya yönelik uçuşlarına başlayacak ve portföyüne 16 yeni oteli daha ekleyecek.
 
TUI İngiltere’nin 2019 yaz sezonuna yönelik genişleme ve kapasite artırma kararında hava taşımacılığında atılan adımlar kilit rolü oynayacak. Buna göre İngiltere’nin 15 havalimanından farklı tatil noktalarına yeni uçuşlar düzenlenecek. Bu uçuşlar TUI’ye özel uçuşlar olacak.
 
Öncelikli olarak Doncaster Sheffield, Manchester, Cardiff, Birmingham, East Midlands ve Glasgow Havalimanları’ndan düzenlenecek uçuşlara ağırlık verilecek.
 
Öncelik Hırvatistan, Yunanistan ve Türkiye’ye
 
Özellikle Hırvatistan, Yunanistan ve Türkiye destinasyonlarına yönelik düzenlenecek uçuşlarda kapasite artışına gidilecek. Diğer yandan Afrika’da yer alan Cape Verde Adası’na 200 bin kişilik koltuk kapasitesi ayrılacak.
 
5 Nisan’da satışa sunulacak
 
2019 programının fiyatlarına ilişkin ayrıntılar ise henüz açıklanmadı. 2019 yaz sezonunu programı kapsamında tatil satışlarına ise 5 Nisan tarihinde satışa sunulacak.
 
Dalaman’a otel müjdesi
 
TUI İngiltere, 2019 yaz sezonuna yönelik otel portföyünde ise Yunanistan’ın Girit, Zakinthos ve Santorini Adaları’nda, Türkiye Dalaman’da ve Fas Agadır’da birer TUI Sensimar Resorts otelini portföyüne ekleyecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika