spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

TAV Primeclass özel yolcu salonlarında sanat deneyimi

Seçtiklerimiz

19 ülkede işlettiği 70’e yakın yolcu salonu ile sektörün liderleri arasında yer alan

TAV İşletme Hizmetleri, yakın zamanda yenilediği Bodrum Primeclass özel yolcu salonunda misafirlerini sanatla buluşturuyor. Bodrum Primeclass Lounge’da Türk resim sanatının önemli isimlerinden, Devrim Erbil ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucunda, Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserleri burada sergilenecek.

TAV İşletme Hizmetleri, Türk sanatçıların eserlerinin yurtdışında tanıtılmasında önemli bir rol üstlenerek, Erbil’in eserlerini daha sonra New York ve Paris’teki Primeclass özel yolcu salonlarında sergilemeye başlayacak. Ayrıca Bodrum Primeclass Lounge,

Bodrum’a özgü lezzetlerin de yer aldığı yenilenen menüsü ve her hafta sonu gerçekleşecek DJ performansı ile bu yaz misafirlerine kusursuz bi seyahat deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Dünyanın farklı noktalarında misafirlerine sunduğu konfor ve ayrıcalıklar ile uçtan uca bir seyahat deneyimi yaşatmayı hedefleyen TAV İşletme Hizmetleri, sektöre rol model olacak yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ürün, hizmet geliştirme ve müşteri deneyimi konularında uzun yıllara dayanan bir tecrübe ve veri kaynağına sahip olmasının sağladığı avantajları kullanarak seyahat deneyimini yeniden tanımlamayı hedefleyen TAV İşletme Hizmetleri, yenilediği Bodrum Primeclass Lounge’da misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Havalimanlarında her gün yoğun bir yolcu trafik akışı ile geniş bir müşteri kitlesine dokunurken yolcu salonlarına da sanat galerisini taşımayı ve bu projeyi global çapta yürütmeyi hedefleyen şirket, Gürcistan ve Umman’dan sonra Türkiye’de bir ilke imza atarak burada Türk resim sanatının önemli isimlerinden, Devrim Erbil’in eserleri Renk Erbil, Renko London küratörlüğünde organize edilen proje kapsamında sergileniyor.

TAV Primeclass özel yolcu salonlarında sanat deneyimi

Primeclass özel yolcu salonlarında seyahat deneyimine yeni bir bakış açısı getirdiklerini söyleyen TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Güçlü Batkın, “Primeclass özel yolcu salonlarımızda önemli sanatçıların eserlerinin sergileneceği bölümler açmaya başladık.

Artık misafirlerimizin uçuş öncesinde uğrak merkezi olan lounge’larımızı, belli dönemlerde birer sanat galerisine dönüştürerek misafirlerimizin benzersiz bir deneyim yaşamasını sağlamış oluyoruz. Bu projemizi ilk önce Gürcistan Tiflis Havalimanında başlattık.

Burada yerel sanatçıların eserlerini sergiledik. İkinci durağımız ise; Umman Muscat Uluslararası Havalimanı oldu. Burada da Arap resim sanatının önde gelen kadın ressamlarından Alia Al Farsi’nin eserleri sergileniyor.”

Devrim Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserleri Bodrum Primeclass Lounge’da

Misafirlerinden oldukça ilgi gören bu projeyi daha birçok lokasyona taşımayı hedeflediklerini söyleyen Batkın, “Şu anda içinde bulunduğumuz Bodrum Primeclass Lounge’da bu konuda önceliklerimiz arasında.

Çünkü hepinizin de bildiği gibi Bodrum, geçmişten bu yana sanatçıların buluşma noktası haline gelmiş bir yer. Bu sebeple bu projemizi Türkiye’de ilk önce Bodrum’da hayata geçirmeye karar verdik.

Bodrum’da Türk resim sanatının muazzam isimlerinden, Devrim Erbil ile bir işbirliği gerçekleştirdik. Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserlerini Primeclass Lounge’mızda sergiliyoruz.

Primeclass Lounge ziyaretçilerimiz burada hem seçkin bir bekleme deneyimi yaşayacak hem de Devrim Erbil’in yeni eserlerini görme imkânı bulacaklar. İşbirliğimizi sezon boyunca farklı noktalarda devam ettireceğiz. Yakın zamanda benzer projelerimizle yepyeni destinasyonlarımızda farklı sanatçılar ile iş birliklerimizi duyuracağız.”

Bulundukları destinasyonlarda misafirlerini sanatla buluşturmayı önemsediklerini ifade eden Batkın, “Havalimanlarında yılda 5 milyondan fazla yolcuya dokunan bir şirket olarak, sanatı daha erişilebilir kılmak ve geniş kitleler ile buluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Renk Erbil, Renko London küratörlüğünde Bodrum Primeclass Lounge’da eserleri sergilenmeye başlanan Devrim Erbil konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı: “Seyahat, insanın dünyasını genişleten, ufkunu açan, bireyi geliştiren eşsiz bir hazinedir.

Tüm bu yolculuk boyunca aslında zamanımızın önemli bir bölümünü de havalimanlarında geçiririz. TAV İşletme Hizmetleri’nin lounge’larında sanata ve sanatçıya yer açması; insanların burada geçirdiği zaman boyunca ruhunu beslemesi için muazzam bir fırsat. İş birliğimizden son derece memnun olarak, tüm lounge misafirlerine hayırlı olmasını diliyorum.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika