spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

TAV İşletme Hizmetleri ‘HelloSky’ Lounge ile Milano Bergamo Havalimanı’nda

Seçtiklerimiz

Uluslararası yatırımlarına hız kesmeden devam eden TAV İşletme Hizmetleri, İtalya’nın en yoğun üçüncü uluslararası havalimanı Bergamo Milano’da‘HelloSky’ yolcu salonu markası ile hizmet vermeye başlıyor.

TAV İşletme Hizmetleri iştiraki, Barselona merkezli havalimanı ağırlama hizmetleri şirketi GIS, İtalya’daki Milano Bergamo Havalimanı için ‘HelloSky’ markası altında Haziran itibariyle faaliyete geçecek yeni yolcu salonunu tanıttı.

2019 yılında 13,8 milyonu aşkın yolcu trafiği ile İtalya’nın üçüncü büyük havalimanı olan Milano Bergamo’nun yönetim şirketi SACBO, havalimanı servis yelpazesine prestijli bir proje daha ekleyerek, ulusal ve uluslararası arenada daha şık, zengin ve donanımlı bir hizmet sunmak için TAV İşletme Hizmetleri ile işbirliğine gitti.

‘Dünya çapında tercih edilen bir marka olma yolundayız’

TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Güçlü Batkın, “İtalya’da devam eden genişleme stratejimiz kapsamında, şimdi de Milano Bergamo Havalimanı’nda faaliyetlerimizi başlattık.

Bu işbirliğimizi havalimanı ağırlama hizmetlerinde dünya çapında tercih edilen bir marka olma yolunda bizim için bir kilometre taşı olarak görüyoruz.

Buradaki amacımız, HelloSky Lounge’larımız aracılığıyla benzersiz ve kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak. Dijital dönüşüm yatırımımızla müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya ve havalimanlarında iş ortaklarımızın güvenilir çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

HelloSky ile Bergamo’da lüks ve müşteri dostu bir deneyim

SACBO Başkanı Giovanni Sanga ise “Hava taşımacılığının bu yeni döneminde, yolculara yeni alanlar ve hizmetler sunan bir yatırımda bulunarak HelloSky Bergamo-‘yu faaliyete geçirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Salon, seyahat öncesi havaalanındaki transit deneyimini olabildiğince konforlu hale getirmeye yardımcı olurken,TAV İşletme Hizmetleri’nin profesyonelliği sayesinde, mümkün olan en iyi deneyimi sunacağımızdan eminiz” diye konuştu.

Yeni HelloSky Lounge, 750 m2 büyüklüğünde ve 130 kişilik oturma kapasitesi ile Milano Bergamo Havalimanı’nda iç ve dış hatlara tahsis edilecek. Salon, 2020 yılında genişletilen ek terminalde, yeni pasaport kontrol alanının hemen önünde yer alıyor.

Yolcu salonu dinlenme ve çalışma alanları, toplantı odaları, yeme-içme alanı, sigara içme odası, duş ve tuvalet olmak üzere, salon 10 farklı bölümden oluşuyor. Tasarımda Bergamo şehrinden ilham alan HelloSky Milan Bergamo Lounge, yolcuların her türlü ihtiyacına çözüm sunmayı ve seyahatlerinde konforlu vakit geçirmelerini amaçlıyor.

Dinamik bir yaklaşımla hazırlanan ve günün farklı saatlerine göre uyarlanan menü, yöresel tatlar da dahil olmak üzere çeşitli seçenekler sunuyor.

Kullanım başına ödeme seçeneklerinin de misafirlere kolaylık sağlamak için sunulmasının yanı sıra,. GIS, HelloSky Bergamo Lounge’da mümkün olan en güvenli ortamı yaratmak için katı COVID-19 prosedürlerini takip edecek.

HelloSky Milan Bergamo Lounge, Fiumicino Havalimanı’ndaki başarılı HelloSky Roma’dan sonra HelloSky markasının ikinci servisi olarak hizmet veriyor.

HelloSky’ın marka felsefesi, dinamizm, konfor, kalite, esneklik ve özelleştirmeden oluşuyor. HelloSky Lounge, İtalya ve Avrupa’nın en iyi loungelarından biri olarak referans olmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika