spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Sunexpress Almanya-Elazığ seferi iptal edildi

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa`nın ortak kuruluşu Sunexpress’in kış tarifesi kapsamında düzenlediği Elazığ – Almanya uçak seferleri iptal edildi.

       

İlki 4 Kasım’da yapılacak olan Elazığ – Almanya seferlerinin iptal edilmesi ve uçuşların Malatya’ya kaydırılması kararına tepkisiz kalan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve il yöneticilerine çağrıda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, alınan kararın yanlışlığını tüm yetkililerle paylaştıklarını, bugünde Elazığ’daki Sivil  Toplum Kuruluşlarını konuyla ilgili duyarlı olmaya davet ettiklerini söyledi.

       

Sivil Toplum Kuruluşlarının geçmişteki bir çok meselede de aynı duyarsızlığı gösterdiğini ifade eden Şekerdağ, bu meseleye sadece kurum ve kuruluş temsilcilerinin değil, sokaktaki vatandaşın da duyarlılık göstermesi gerektiğinin altını çizdi.

       

2010 yılı ilk 8 aylık dönem içerisinde resmi kayıtlardan alınan bilgilere göre Avrupa- Malatya arasındaki yolcu trafiğinin 11 bin 713 kişi, Avrupa-Elazığ trafiğinin ise 18 bin 674 kişi olduğu görülmekte…

       

Bu verileri değerlendiren Şekerdağ’a göre, seferleri iptal eden gizli gücün kim olduğu değil, neden olduğu önemli.. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika