spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Star Alliance’ın Heathrow Terminal 2’deki On Yıllık Yolculuğu

Seçtiklerimiz

Star Alliance, Heathrow Terminal 2’de 10. Yılını Kutluyor

Star Alliance, Londra Heathrow Havalimanı’ndaki evi olan Terminal 2’de onuncu yılını kutluyor. Queen’s Terminali olarak da bilinen bu terminal, her yıl 15 milyondan fazla yolcuya hizmet vererek havalimanındaki mevcut koltuk kapasitesinin yaklaşık %20’sini temsil ediyor.

Star Alliance CEO’su Theo Panagiotoulias, Heathrow’un üye havayolları için hayati bir merkez olduğunu belirterek, on yıllık destekleri için teşekkür etti. Panagiotoulias, ortak terminalde sundukları hizmetlerin her gün binlerce yolcuya kusursuz deneyimler yaşattığını ifade etti.

2014 yılında başlatılan “Tek Çatı Altında Taşın” stratejik girişimi kapsamında, Star Alliance üye havayolları tek bir lokasyonda birleştirildi. Bu girişim, yolcuların Star Alliance üyesi havayolları arasında kolayca bağlantı kurmasını sağlayarak havalimanı operasyonlarını önemli ölçüde kolaylaştırıyor ve deneyimi artırıyor.

Heathrow’un müşteri baş sorumlusu Ross Baker, Terminal 2’nin on yıllık başarısını kutlarken, geleceğe yönelik hedeflerini de vurguladı. Terminal 2, yolculara mükemmel hizmet sunmanın yanı sıra birinci sınıf perakende ve yiyecek-içecek seçenekleri ile de dikkat çekiyor.

Star Alliance, üye havayollarıyla birlikte Terminal 2’de yolculara çeşitli olanaklar sunuyor. Gold Track Güvenliği, bagaj takibi, Star Bağlantı Merkezi ve ücretsiz Heathrow Ekspres yükseltmesi gibi hizmetlerle yolculara kusursuz bir havaalanı deneyimi sağlanıyor.

Terminal 2’de 23 Star Alliance üyesi havayolu, 23 ülkede 44 noktaya günde 124 uçuş sunuyor. Bu havayolları arasında Türk Hava Yolları, Lufthansa, Singapore Airlines ve United gibi önemli isimler bulunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika