spot_img
spot_imgspot_img
22.3 C
İstanbul
Çarşamba, 18 Haziran 2025

İngiltere’de Terminal 3 heyecanı; Yeniden açılıyor

Seçtiklerimiz

Covid-19 pandemisinin etkileri nedeniyle Heathrow Havalimanı’nda kapatılan Terminal 3, yeniden hizmete giriyor.

2020 yılının başından itibaren tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınından 1.5 yıl sonra havacılıktaki olumlu gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz yıl uçuşların neredeyse durma noktasına gelmesi, yolcu sayısının dip yapması ve çeşitli krizler nedeniyle kapatılan İngilterenin başkentindeki Heathrow Havalimanı Terminal 3, 15 Temmuz’da yeniden açılıyor.

Terminal 3’ü en çok kullanan şirketlerden Virgin Atlantic’te bu karar büyük bir sevinçle karşılandı.

Virgin Atlantic’ten konuyla ilgili yapılan açıklama:

“Sonunda kendi alanımızı kullanacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Ekiplerimizle siz yolcularımıza buradan yeniden hizmet verecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Gökyüzü buradan bakmaya hazır mısınız? Biz sabırsızlanıyoruz”

İngiltere’de Terminal 3’ün yeniden hizmete girecek olması havacılık sektörünün normale dönmesi açısından kritik bir eşik olarak görülüyor

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika