spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

ICF Airports, Dünya Routes Forumu’na katılıyor

Seçtiklerimiz

Bu yıl 16’sı düzenlenecek olan Forum, 19 – 21 Eylül tarihlerinde Kanada’nın Vancouver kentinde gerçekleştirilecek. 
         
        Foruma bir stantla katılan ICF Airports, fuar alanında yapacağı tanıtım çalışmalarıyla, Antalya’yı ve şubat ayında Antalya’da gerçekleştirilecek Routes Turizm Akdeniz Forumu’nu duyuracak. ICF Airports yetkilileri, Dünya Routes Forumu’nu Antalya’nın tüm dünyaya tanıtımı için büyük bir fırsat olarak gördüklerini belirterek dünya çapındaki bu havacılık organizasyonundan Routes Turizm Akdeniz Forumu’na dikkat çekmek için faydalanılacağını bildirdi.

       

Antalya’da gerçekleştirilecek Routes Turizm Akdeniz Forumu’nun imza töreni 22 Haziran 2010’da Antalya’da gerçekleştirilmişti. Routes Turizm Akdeniz Forumu için hazırlanan protokolü, Dünya Routes Gelişim Forumu Başkan Yardımcısı Eric Layden ve ICF Airports Antalya Havalimanı adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Çeçen imzalamıştı. Şubat 2011 tarihinde düzenlenecek foruma, Akdeniz çanağındaki 35 ülkeden yaklaşık 400 havaalanı, havayolu ve turizm temsilcisinin katılımının bekleniyor.

       

İkili iş görüşmelerinin de yapılacağı organizasyon, bölgenin turizm potansiyelinin uluslararası platformda duyurulması ve ICF Airports’un sektörel anlamda bilinirliğinin artması açısından büyük önem taşıyor. Antalya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonu, dünyanın pek çok bölgesine duyurmak amacıyla Vancouver’daki Dünya Routes’a katılan ICF Airports, forumun devam ettiği üç gün boyunca Antalya’nın güzelliklerini ve turizm potansiyelini tüm dünyaya anlatacak.

       

 
         

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika