spot_img
spot_imgspot_img
27.7 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havayolu CEO’ları, World Routes için hazır

Seçtiklerimiz

Yıllık  World Routes (Dünya Rotaları) forumu, havayolları, havaalanları ve turizm yetkililerini bir araya getirerek gelecekteki hava servislerini planlamaya ve pazarlık yapmaya çağırıyor. Her yıl dünya genelindeki farklı noktalara ışık tutmak için yeni bir yere taşınıyor.

 

Etkinlik , rota geliştirme uzmanları için ağ stratejisini tartışmak, geliştirmek ve planlamak için rakipsiz bir platform sunuyor. Eşsiz maliyet ve zaman tasarrufu sağlama imkânı sunan World Routes, ‘must attend’ bir organizasyon ve dünyanın önde gelen havacılık organizasyonlarının en üst düzey karar mercilerini cezbetmektedir.

 

Barselona’daki yılın etkinliği (23-26 Eylül), havacılığın en büyük isimlerinden bazılarını ağırlayacak. 

 

Willie Walsh, IAG’deki görevini üstlenmeden önce British Airways ve Aer Lingus’u işleterek endüstrinin en üst noktasına ulaştırmıştı.

 

Ayrıca yakın zamanda IAG’nin Barcelona El-Prat Havaalanı’ndan düşük maliyetli havayolu LEVEL’i piyasaya çıkardığı için, Willie’nin düşük maliyetli, uzun mesafeli modelin gökyüzüne 2020 yılına kadar hakim olacağı hakkında konuşması için uygun bir zaman olacak.

 

(World Routes 2016 – Ödülleri)

 

Diğer konuşmacılar arasında Wow Air CEO Skúli Mogensen, Etiyopya Hava Yolları CEO’su Tewolde Gebremariam ve Aeroflot’un genel müdür yardımcısı olan Giorgio Callegari yer alıyor. Petrol fiyatlarında dalgalanma, yükselen milliyetçilik ve güvenlik meseleleri gibi aksaklıkların normale dönüştüğü bir dünyada rota gelişimi ile ilgili bir tartışmaya katılacaklar.

 

Dünya Rotaları’nın resmi hayır kurumu   , 26 ülkede sürdürülebilir turizm projeleri üreten Travel Vakfı’dır . Yılın etkinlikleriyle vakıf, havacılıkta küresel turizm yönetiminde rol oynamak, panel tartışmalarına ve görüşmelere katılmak için keşfedilecek.

 

Dünya Yolları’nda keşfedilecek diğer konular arasında, hava kargosu geliştirme, kruvaziyer endüstrisi ile büyümeyi gerçekleştirmek için çalışma, dijital teknolojinin havayolu ağını 2020 yılına kadar yeniden şekillendirmesi ve yaşlanan havaalanı altyapısının modernizasyonu yer alıyor.

 

Routes’in marka müdürü Steven Small: Dünya Rotaları, güzergah gelişimini şekillendiren, havacılık endüstrisini yönlendiren ve hedefleri şekillendiren ve etkileyen liderleri bir araya getiriyor

 

World Routes 2017, Barcelona Kent Konseyi’nin desteğiyle Katalonya Hükümeti tarafından ev sahipliği yapılacak. Konferans progamı, OAG tarafından desteklenmektedir.

 

Daha fazla bilgiye http://routesonline.com adresinden ulaşılabilir. 


**Dünya Rotaları (World Routes) 2017, 23-26 Eylül,  Fira Gran Via,  Barselona, Katalonya, İspanya

@ AirNewsTimes – ANT

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika