spot_img
spot_imgspot_img
7.9 C
İstanbul
Cuma, 21 Mart 2025

Havacılıkta bir ilk:Transseksüel güzeli, hostes oldu

Seçtiklerimiz

       

Havacılık Sektöründe bir ilk gerçekleşti                

       

 

       

Hostes olarak iş başvurusu yapan ve başvuru formunda cinsiyet hanesine ‘Transseksüel’ yazan kişi işe alındı ve hostes olarak göreve çıktı. Jiraphatpakor, daha önce Tayland’da düzenlenen ‘Miss Tiffany’ ismiyle bilinen bir Transseksüel Güzellik yarışmasında birincilik kazanmış.

       

 Kendisi de inanmadı

       

İş başvurusuna olumlu cevap gelmesini asla beklemediğini itiraf eden Thanyarat Jiraphatpakorn, kabul cevabı gelince önce sevinçten havaya uçmuş ve şimdi resmen uçuyor: Bayan Hostes üniformasıyla.

       

 P.C . Genel Müdürü; Neden olmasın?

       

Transseksüel hostesi işe alan Tayland merkezli P.C. Air havayolu şirketinin genel Müdürü Peter Shan, “neden olmasın? Üstelik bu hostes bir bayanın sempatisine, estetiğine, zekasına, bir erkeğin gücüne sahip. İdeal bir kombinasyon” dedi.

       

 İki Transseksüel daha alındı

       

 Üstelik P.C. Air Jiraphatpakor’un başarısını görünce, iki transseksüel hostes daha işe almış. Jiraphatpakor, “Bizim durumuzdaki insanların ‘normal’ iş bulmaları oldukça güç. Bu sebeple çalıştığım şirketi sadece çok takdir etmiyorum, aynı zamanda inanarak ve çok çalışıyorum” diyor.

       

  Peter Shan ve Jiraphatpakor, transseksüel personelin ‘diğer’ personelle çok iyi geçindiğini, büyük bir uyum içinde çalıştıklarını belirttiler.

       

  Şirketin şu ana kadar 17 kadın, 10 erkek ve 3 transseksüel kabin personeli var.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika