spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Etihad, tek biletle uçma olanağı sunuyor

Seçtiklerimiz

Etihad, tek biletle uçma olanağı sunuyor

       

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, İstanbul’dan Hindistan’ın gizemli şehirleri Chennai (Madras), Haydarabad ve Kochi’ye tek biletle uçma olanağı sunuyor.
       
       
Hindistan’ın; müzeleri ve ince mimarisinin yanı sıra müthiş doğal güzellikleriyle ünlü Haydarabad, muhteşem tarihi yapılarıyla göz kamaştıran Kochi ve dünyanın en uzun ikinci sahili Marina Beac’in bulunduğu Chennai şehirlerine düzenlenen uçuşlar; İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak gerçekleştiriliyor.

       

Pazartesi, çarşamba, perşembe ve pazar günleri İstanbul’dan Abu Dabi’ye uçan Etihad konukları, aynı gün içinde sunulan bağlantıyla Chennai, Haydarabad ve Kochi’ye ulaşabiliyor. Etihad ile İstanbul’dan tüm vergiler dahil servis ücreti hariç Chennai’a 519, Haydarabad’a 499, Kochi’ye ise 434 Avro’dan başlayan fiyatlarla uçulabiliyor.

       

Etihad, İstanbul’dan ayrıca Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Johannesburg ve Kolombo’nun da bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika