spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates’ten yeni yıla çok özel fiyatlar

Seçtiklerimiz

EMİRATES; Dubai, Ortadoğu, Uzakdoğu, Hindistan, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda uçuş noktalarında yolcularına çok özel fiyat alternatifleri sunuyor.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES; 28 Şubat 2009 tarihine kadar Dubai, Ortadoğu, Uzakdoğu, Hindistan, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda’da yer alan uçuş noktalarında, yolcularını çok özel fiyatlar ile buluşturuyor.

EMIRATES ile Dubai, Muscat, Doha ve Bahreyn’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 299 Avro’dan başlıyor. Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 949 Avro’dan başlayan fiyatlarla yolculara en uygun fiyat alternatiflerini sunuyor. Ayrıca havayolunun Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Dubai’ye düzenlediği EK 124 sefer sayılı ikinci uçuşlarında ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 224 Avro, Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise yalnızca 777 Avro.

Ödüllü havayolu şirketi EMIRATES ile Pekin, Guangzhou, Şangay, Bombay, Delhi, Seyşeller’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 399 Avro’dan; Bangkok, Hong Kong, Jakarta, Kuala Lumpur, Singapur 499 Avro’dan başlıyor. Havayolunun Uzakdoğu’ya düzenlediği seferlerinde Business Class uçak bileti 1599 Avro’dan Seyşeller’e Business Class gidiş dönüş uçak bileti 1499 Avro’dan başlayan fiyatlarla yolcular ile buluşuyor.

EMIRATES’in Capetown ve Johannesburg’a ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 449 Avro’dan başlıyor. Havayolunun Güney Afrika rotasında Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 1699 Avro’dan başlıyor.

EMIRATES Hint Yarımadası uçuş noktalarında (Ahmedabad, Bangalor, Kozikod, Kalküta, Kolombo, Kochin, Dhaka, Haydarabad, Karaçi, Madras, Trivandrum) ve Afrika rotasında (Abijan, Akra, Addis Ababa, Dar es Salaam, Entebbe, Hartum, Lagos, Nairobi) ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 499 Avro’dan, Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise Hint Yarımadası hatları için 1399 Avro’dan, Afrika rotasındaki hatlar için 1599 Avro’dan başlayan fiyatlarla yolcularına en uygun bilet fiyatını sunuyor.

EMIRATES ile Osaka, Nagoya, Seul ve Mauritius ekonomi sınıfı gidiş dönüş 599 Avro’dan Maldivler ise 649 Avro’dan başlıyor. Maldivler ve Mauritius’a Business Class uçak bileti ise 1599 Avro’dan başlıyor.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES ile Yeni Zelanda ve Avustralya uçuş noktalarından Sidney, Melbourne, Perth, Brisbane’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 899 Avro’dan başlıyor. Auckland ve Christchurch’e ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti ise 949 Avro’dan başlayan fiyatlarla yolculara en uygun fiyat alternatifini sunuyor. Avustralya ve Yeni Zelanda’ya Business Class gidiş dönüş uçak bilet fiyatı ise 2799 Avro’dan başlıyor.

Emirates Havayolu Türkiye, Romanya, Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Ahmet Birinci “Tüm dünyanın kriz kargaşası ile baş etmeye çalıştığı bu önemli zamanda Emirates Havayolu olarak yolcularımıza eşsiz servis özelliklerimiz ile en uygun fiyat alternatiflerini sunuyoruz. Kriz döneminde dahi Emirates uçuş noktaları, uçak filosu ve servislerine yatırım yapmaya devam edecek. 2008 yılının Ekim ayında haftada 11’e çıkardığımız Türkiye uçuşları ile yolcularımıza 100’ün üzerindeki uçuş noktamızda en iyi uçak içi servisleriyle en iyi bağlantı imkanını sağladık. 2009 yılında Emirates yolcularına birinci sınıf hizmetler sağlamak amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam edecek.”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika