spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

easyJet, Eurovision Şarkı Yarışması’nın ‘Resmi Havayolu Ortağı’ oldu

Seçtiklerimiz

easyJet, Eurovision Şarkı Yarışması’nın Taşıyıcısı Olarak İlan Edildi

easyJet, 20 Şubat 2024 tarihinde duyurulan çok yıllı bir ortaklıkla, Eurovision Şarkı Yarışması’nın ‘Resmi Havayolu Ortağı’ olarak adlandırıldı.

2026 yılına kadar süren bu anlaşma, Birleşik Krallık merkezli düşük maliyetli taşıyıcının binlerce müzikseveri, yıllık etkinliğe katılmak üzere Malmö, İsveç’te Mayıs 2024’te düzenlenecek olan yarışmaya taşıyacak.

Eurovision, 2024’te 37 ülkeden sanatçıları birbirine karşı getirecek yıllık uluslararası bir müzik yarışmasıdır. Dünyanın en büyük canlı müzik etkinliği olarak bilinen yarışma, 2024’te 11 Mayıs’ta beklenen 170 milyon kişilik küresel bir televizyon izleyici kitlesi önünde gerçekleşecek.

Anlaşma kapsamında easyJet, bu yılın yarışması için İsveç’e seyahat eden binlerce ziyaretçiyi Kopenhag Havalimanı’na taşıyacak. İsveçli ev sahibi şehirden sınırın hemen karşısında bulunan havalimanı, ziyaretçilere Malmö’ye hızlı, doğrudan erişim sağlar.

Canlı yarı finaller ve final etkinlikleri 7 Mayıs, 9 Mayıs ve 11 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecektir.

easyJet’in Pazarlamadan Sorumlu Direktörü Gabriella Neudecker;

“Eurovision Şarkı Yarışması’nın Resmi Havayolu Ortağı olmaktan daha gurur duyuyoruz. easyJet olarak, tüm bu önemli değerleri paylaşıyoruz ve Avrupa genelinde insanları birleştirmeye katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz; bu nedenle bu ortaklığı mükemmel bir eşleşme olarak görüyoruz” dedi.

Eurovision Şarkı Yarışması’nın İcra Gözetmeni Martin Österdahl;

“Eurovision Şarkı Yarışması için Resmi Havayolu Ortağı olarak easyJet’i ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. İnsanları ve kültürleri birleştirme tutkusunu paylaşıyoruz ve müziğin sevincini ve seyahatin özgürlüğünü bir araya getirirken birlikte yükselmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

easyJet şu anda Londra-Gatwick (LGW), Bristol (BRS), Manchester (MAN), Edinburgh (EDI), Paris (CDG), Bordeaux (BOD), Nice (NCE), Lyon (LYS), Basel (BSL), Berlin (BER), Geneva (GVA), Lisbon (LIS), Milan (LIN) ve Amsterdam (AMS) olmak üzere 14 üssünden Kopenhag’a uçuşlar sunmaktadır.

Ayrıca, havayolu 35 ülkede 150’den fazla havaalanına 1.000’den fazla rota işletmektedir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika