spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Brussels Airlines  Miles&More Programına geçiş yaptı

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

 

25 Ekim Pazar günü, Brussels Airlines, hızlı geçiş programı Privilege’den sadakat programı olan Miles&More’a hızlı bir şekilde geçiş yaptı. Brussels Airlines'in 200,000’den fazla müşteri Miles&More’a aktarıldı.

 

Belçika’daki çoğunluğu bulunan müşteriler kendilerine özel olan ve Brussels Airlines amblemini taşıyan Miles&More kartını teslim aldı bile.


Brussels Airlines’ın Miles&More programıyla tam olarak bir araya gelmesi, varolan Miles&More müşterilerine de fayda sağlayacak. 29 Marttan beri, müşteriler Brussels Airlines uçuşlarında ödül mili, durum mili ve HON Circle mili kazanabiliyorlar ve ayrıca öncelikli check-in, kazanılan millerle havaalanlarında Brussels Airlines salonlarına ulaşımda %25 İdari Bonus gibi bir çok ayrıcalıklara hak kazanıyorlar. Bu ayrıcalıklar şüphesiz uygulanmaya devam edecek. Ek olarak, tüm Miles&More avantajları dünden beri Brussels Airlines’da da uygun bulunmakta. Bunlar, örneğin, Senatörlere ve HON Circle üyelerine rezarvasyon garantisini, HON Circle üyelerine garantili uçuş ödüllerini ve Senatör Eşliği Ödülünü içeriyor. Bu ödül eşlik eden kişinin yarı fiyatına tek yönlük bilet almasını ya da Child Award olarak kullanmasını sağlıyor(çocuklar için özel ödül).

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika