spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

British Airways'den, Yeni Bonus Mil Kampanyası

Seçtiklerimiz

British Airways'den, Executıve Club Üyelerine Yeni Bonus Mil Kampanyası

 

British Airways, 31 Aralık 2009 tarihine kadar, tüm yeni ve mevcut Executive Club üyelerine, Club World (Business Class) veya First sınıfında gidiş dönüş uçuş rezervasyonu yaptırdıkları zaman, ücretsiz uçuş olarak kullanılmaya yetecek kadar bonus mil kazandırıyor.

 

 

Club World veya First ile Amerika'ya gidiş dönüş seyahat eden yolcular, İngiltere'nin belirli şehirlerine bir Club Europe ya da iki Euro Traveller uçuşunu karşılayacak değerde mil sahibi oluyor. Club World ya da First sınıfında üç gidiş dönüş uçuş ise yolcuya, İngiltere'ye bir Club World uçuşu ya da Uzak Doğu veya Avustralya'ya bir World Traveller uçuşu değerinde mil kazandırıyor. Boş zamanlarını tatil yaparak gerçekleştirmek isteyen Avrupalıların üçte ikisi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.

British Airways tarafından 6 bin Avrupalı arasında gerçekleştirilen bir ankete göre, bu rakamın hemen hemen yarısının iş / yaşam dengesinin kendilerini mutlu kılmamasına şaşırmamak gerekir. İş amaçlı seyahatler, birçok Avrupalının hayatının önemli bir kısmını teşkil ediyor. Ancak, iş seyahatleri için harcanan sürenin, aile hayatı üzerinde olumsuz bir etkisi olabiliyor. British Airways, evden uzakta vakit geçirmenin son derece zahmetli olduğunu düşündüğü için, yolcuların uzakta geçirdikleri süreyi en iyi

şekilde değerlendirmesine izin veren – kişiye özel ekranlar, daha büyük masalar, diz üstü bilgisayar bağlantı noktaları ve 'z' konumlu yatak gibi – Club World (Business Class) olanaklarına ek olarak, şimdiye kadar gerçekleştirilen en cazip Avrupa Executive Club BA Mil promosyonlarından birini de uygulamaya koyarak, sık uçan yolcuları, dost ve aileleri ile ücretsiz uçuş keyfini yaşamaya davet ediyor.

British Airways Türkiye Müdürü, Ayşim Arda, “Bugünün ekonomik şartlarından dolayı iş yaşamında, seyahat bütçelerinde kesintiler yapılıyor. Buna dayanarak, British Airways, iş amacı ile seyahat eden yolculara daha avantajlı bir şekilde iş yapma ve uçak yolculuğuna harcanan değerli bütçeyi en iyi şekilde değerlendirme imkanı veriyor. Ayrıca, bu muhteşem teklif sayesinde, yolcularımız ücretsiz uçuşlar kazanarak, sevdikleri ile çoktan hak ettikleri tatillere çıkma fırsatı da buluyorlar” dedi.

Açıklamaya göre, British Airways tarafından ilk defa gerçekleştirilen uygulama çerçevesinde, bu teklifle, yeni ve mevcut Blue Executive Club üyeleri bir yıl süre ile otomatik olarak Silver Executive Club üyeliğine de hak kazanacaklar. Büyük beğeni toplayan Silver statüsü, dünya çapında 250'nin üzerinde gidiş lounge'ının kullanımı ve refakatçi erişimi, öncelikli check-in ve uçağa gidiş, bonus BA Milleri ve rezervasyonlar tamamen dolu dahi olsa, seçilen bir British Airways uçuşunda bir ekonomi koltuğunun garanti edilmesi de dahil olmak üzere, bir dizi ilave avantaj sunuyor.

 

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika